Gebelikte antidepresan kullananlar var mı zararlı mı peki?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gebelikte antidepresan kullananlar kadınlar kulübü gebelikte antidepresan kullanımının zararları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar hamileyken antidepresan kullanılır mı? Çünkü benim bir arkadaşım bazı problemleri vardı doktora gidiyordu antidepresan kullanıyordu ve hamile kaldı hamileliğinde de kullanmaya devam etmiş bir süre ama bebeğini sağlıkla kucağına aldı tabi. Hani derler ya hamilelikte ilaç kullanmayın filan diye. Gebelikte antidepresan kullananlar var mı ya da kullanılır mı sizce?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gebelikte antidepresan kullanıp sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi ise tamamen Allah'ın bir mucizesidir şu var ki unutmamak gerekiyor kendi başınıza hamileyken zararsız bir ağrı kesici beni anlamanız gerekiyor bu ve bebeğe zararlı olabilir. Siz siz olun hamile iken kendi basiniza ilaç kullanmayın. Haa doktorunuz önerir o ayrı bir konu. Zaten genelde antidepresan kullananlar doktor kontrolünde gebelikte bile kullanmaya devam edebiliyorlar. Bazı antidepresan ilaçlar zararsızlar bebeğe herhangi bir etkileri bulunmuyor. Arkadaşınızı tebrik etmek gerekiyor bebegini sağlıkla buyutsun ama kendi başına ilaç alarak yanlış yapmış. Başka hamile arkadaşlara da kötü örnek olmasın.

Bu konuyla ilgili merakta olanlar gebelikte ilaç kullanımı ya da antidepresan kullanımı ile ilgili bilgi almak isteyenler aşağıdaki linki ziyaret edebilirler. "Gebelikte antidepresan kullanan kadınlar burada mı" ilginizi çekebilir diye düşünüyorum.

 
Üst