SORU: Gebelikte antidrepresan kullanan kadınlar burada mı ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Gebelikte antidepresan kullananlar kullanan kadınlara sorum var

Sevgili hamilemiyim kulubü benim hamilelik öncesinde kullandığım sinbalta isimli bi antideprasan vardı 20 mg lık olanından kullanıyorum hatta alışkanlık yaptı bırakamıyorum üç gün kullanmasam hatta iki gün kullanmasam kafamı tutamıyorum titremelerim oluyor doktoruma ulaşamadım bu pandemiden dolayı hastaneler dolmuş taşmış acaba kullanayım mı doktora da ulaşamıyorum gebelikte antideprasan kullansam bebeğe bi zararı olur mu ne yapacağımı şaşırdım nete bakim dedim önüme siz çıktınız yazmak istedim teşekkürler.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar hayatım öncelikle geçmiş olsun. bebeğin için de sevindik. Bu tür hapların kullanımı ile ilgili kullanıcılarımızın bazı yorumları var tabiki aşağıdaki konudan onlara ulaşabilirsin.

Bir de muadili sayılacak şu duloxx ilacı var onunla ilgili yorum da şu şekilde

Gelelim senin dediğine, yani hamilelikte ilaç kullanımı için doktorunla konuşmadan karar vermemelisin. Şu anda kendini çok kötü hissediyor isen almaktan başka yapacağın bir şey yok. Ama tabiki senin kararına kalmış biz sana etki etmiş olmayalım. Doktorunla görüşerek bu durumu çözebilirsin. Konumuzu okuyan sevgili ziyaretçimiz, bu hususta bilginiz var ise ya da aynı halde iseniz yaptıklarınızı değerli yorumlarınız ile bizlere anlatır mısınız ?

GEBELİKTE ANTİDEPRESAN KULLANANLAR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM
 
Üst