Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Gece gece canı etimek tatlısı çekenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 720" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar </p><p>Hayırlı geceler diliyorum bende ama gece gece canınızın tatlı çekmesi pek hayra alamet değil bu vakitte ama bilemedim. Ama tabii hemen size bir tarif vermek isterim. Ben de arada bir yaparım çok şerbetli diye ben pek sevmem ama çocuklar bayılır. Ama tuzlu etimekle olmuyor o diyeyim yani. Hemen tarife geçeyim isterseniz. İşte <strong>etimek tatlısı</strong>...</p><p></p><p>12 adet tuzsuz etimek</p><p></p><p>Şerbeti için </p><p>1.5 su bardağı şeker</p><p>2 su bardağı su</p><p></p><p>Muhallebisi için</p><p>1lt süt</p><p>6 yemek kaşığı şeker</p><p>6 yemek kaşığı un</p><p>2 yemek kaşığı buğday nişastası</p><p>1 pk vanilya</p><p>1 yemek kaşığı terayağı</p><p></p><p>Üzeri için</p><p>1 pk kremşanti</p><p>1 su bardağı süt</p><p>süslemek için fındık ya da ceviz</p><p></p><p>Şerbetini hazırlayıp 15 dk kadar bekletin. Etimekleri bir borcama yerleştirin. Şerbet ile ıslatın. Muhallebiyi pişirin ve en son tereyağ ve vanilya koyup etimeklerin üzerine gezdirin. Kremşanti ise muhallebi iyice soğuduktan sonra üzerine yayın ve süsleyip buzdolabında bekletin. Ertesi gün servis ederseniz daha güzel oluyor bence. Şimdiden afiyetler olsun. </p><p></p><p>Tam mevsimi daha 2 gün önce yaptım mutlaka deneyin derim. Hem de tahin ceviz hindistan cevizi de üzerinde olmazsa olmaz. <strong><em>''Kabak tatlısı nasıl yapılır?''</em></strong> hemen tarifi denemek için linkten yazımıza ulaşabilirsiniz.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/kabak-tatlisi-nasil-yapilir/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 720, member: 1"] Merhabalar Hayırlı geceler diliyorum bende ama gece gece canınızın tatlı çekmesi pek hayra alamet değil bu vakitte ama bilemedim. Ama tabii hemen size bir tarif vermek isterim. Ben de arada bir yaparım çok şerbetli diye ben pek sevmem ama çocuklar bayılır. Ama tuzlu etimekle olmuyor o diyeyim yani. Hemen tarife geçeyim isterseniz. İşte [B]etimek tatlısı[/B]... 12 adet tuzsuz etimek Şerbeti için 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Muhallebisi için 1lt süt 6 yemek kaşığı şeker 6 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 pk vanilya 1 yemek kaşığı terayağı Üzeri için 1 pk kremşanti 1 su bardağı süt süslemek için fındık ya da ceviz Şerbetini hazırlayıp 15 dk kadar bekletin. Etimekleri bir borcama yerleştirin. Şerbet ile ıslatın. Muhallebiyi pişirin ve en son tereyağ ve vanilya koyup etimeklerin üzerine gezdirin. Kremşanti ise muhallebi iyice soğuduktan sonra üzerine yayın ve süsleyip buzdolabında bekletin. Ertesi gün servis ederseniz daha güzel oluyor bence. Şimdiden afiyetler olsun. Tam mevsimi daha 2 gün önce yaptım mutlaka deneyin derim. Hem de tahin ceviz hindistan cevizi de üzerinde olmazsa olmaz. [B][I]''Kabak tatlısı nasıl yapılır?''[/I][/B] hemen tarifi denemek için linkten yazımıza ulaşabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/kabak-tatlisi-nasil-yapilir/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
ikikereüçeksibirkaçediyorsaaşağıyarakamolarakyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Gece gece canı etimek tatlısı çekenler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…