Göbeğimdeki yağlarla arkadaş olduk eritemiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Göbek yağları nasıl erir kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Ya bu kadınların nedir bu göbek yağlarından çektiği. Yıllardır bir türlü eritemiyorum. Birkaç kilo veriyorum göbek gitmiyor arkadaş. Ne göbekmiş gitmemeye yemin etmiş sanki. Her yerden kilo veriyorum göbek kalıyor. Göbek eriten formüller biliyor musunuz hanımlar çok ihtiyacım var. Valla göbeklerim erisin hepinize benden baklava dermişim.:) Ama hakikaten de sıkıldım ve sürekli göbeğimi gizlemekten utanıyorum yaa. Daha 27 yaşındayım bu göbek böyle şimdiden böyleyse ileride ne olur düşünemiyorum. Göbek yağları nasıl erir bir püf noktası verin de ben de yapayım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maalesef biz kadınların sorunu göbek yağları. Bir türlü bitmeyen yağlar. Ne yapsak geçmek bilmiyor. Ama sadece göbek yağları için yapılabilecek şeyler de var. Örneğin göbeği yakacak hareketlerle göbeğinizi zamanla yakabilirsiniz. Örneğin plank egzersizi göbek yağları için birebir. Plank egzersizi şu şekilde. Plank egzersizi göbek yağları için çok ideal ama anlatmak yerine göstermek istiyorum. Hemen aşağıda videoda bu egzersizi izleyebilirsiniz.


Sonra göbek yağları için en iyi egzersizlerden biri de mekik. Sık sık mekik çekin ve ilk başlarda az miktarda sayı ile başlayın sonrasında artırın. Ve tabii ki yediklerinize dikkat etmelisiniz. Egzersiz yapıp yediklerinize dikkat etmezseniz yine yağlarınızdan kurtulamazsınız.

Göbek ve bel simit bölgesi dediğimiz bölgede yağlanmadan nasıl kurtulabiliriz. Hanımlar konu ilginizi ziyadesiyle çekecektir diye düşünüyorum. ''Göbel bel yağlanmasından kurtulmanın yolları.''

 
Üst