Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir Büyütmek Mümkün mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Göğüs büyütme yöntemleri kadınlar klubü göğüs büyütme yöntemleri nelerdir kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben 75 beden sütyen kullanıyorum göğüslerimin çok küçük olduğunu düşünüyorum ve biraz daha dolgun olsunlar istiyorum ama ameliyat kesilme filan istemiyorum. Göğüs büyütmenin doğal yolları var mıdır? Daha önce büyüten varsa doğal yöntemlerle tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim. Yakında evleneceğim ve bir iki bedeb büyüse çok güzel olurdu göğüslerim. İlaçlar filan varmış onlardan da kullanmak istemiyorum sürekli kalıcı bir yöntem lazım bana.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Anladığım kadarıyla görünüm açısından değil de siz direkt olarak göğüsü büyütmek istiyorsunuz. Bazen çünkü dolgunlaştırıcı sütyenlerle insanlar işini görüyor ama direkt göğsün büyük olmasını istiyorsanız ve cerrahi müdahale istemiyorsanız çok etkili bir yöntem yok galiba. Göğüs egzersizleri yapabilirsiniz ama o da ne kadar etkili olur bilemedim. Hani şu otu kremi alın sürün de diyemem size zararlı olabilir çünkü. Zaten herhalde meme büyütme bu kadar kolay olsa herkes krem ya da bitkiden ottan büyütürdü şuan meme estetiği çok yaygın vaziyette üstelik estetik olduğu için bence çok ustaca göğüs büyütme işlemi gerçekleştirilebilir. Fiyatlar da hastaneye ve uzmana göre değişiyor. 5bin ila 30 bin arasında değişiyor fiyatları sanıyorum.

Kadınlar için önemli bir konu olan meme kanserinin erken teşhisi önemlidir biliyorsunuz. Hemen aşağıdaki linkten meme kanserinde risk faktörlerini inceleyebilirsiniz.

 
Üst