Göğüslerim şişti çok ağrıyor sebebi ne olabilir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Göğüs şişmesi ve ağrısı kadınlar kulubü göğüs şişmesi ve ağrısına ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar birkaç gündür göğüslerim şişti sanki adet belirtisi olsa bile bu kadar olmazdı. İlk kez böyle göğüslerim şişti ve hassaslaştı. Göğüslerimin ikisi de ağrıyor. Düşünüyorum aaba kötü bir şey mi var ama olsa herhalde sadece birinde olurdu değil mi? Göğüslerime dokunamıyorum şişmiş durumda va hassasiyet hissediyorum. Dokunduğumda sert bir şey de gelmiyor elime. Normalde adetten birkaç gün önce olurdu böyle şimdi farklı sanki yaa. Göğüs şişmesi neyin belirtisi olabilir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Göğüslerde şişlik hassasiyet ağrı gibi belirtiler genelde hamilelik belirtisi ya da adet öncesi belirtiler olmakla birlikte kimi zamanda sıkıntılı durumlar oluşturabiliyor. Meme kanseri için genelde ağrı değil de bir kitle ele gelir. Göğüslerin şişmesi ağrı oluşması hamilelik belirtisi de olabilir özellikle hormonların artmasına bağlı olarak göğüsler büyür şişer ağrır dokunamaz hale gelir. Memelerde şişme ve ağrı apse, enfeksiyon durumlarında da olabilir. Eğer emziren anneyseniz burada mastit e bağlı olarak enfeksiyon durumları oluşabilir burada da ağrılı durumlar hissedilebilir. Adetiniz henüz gelmedi ise adet gününüzün gelmesini bekleyin ve test yapmayı deneyin. Belki de yaşadığınız şişlik ve ağrı gebelik belirtisi olabilir. Bakarsınız minik bir bebek misafir olmuştur size. Ama eğer gebelik yoksa da mutlaka kontrolünüzü ihmal etmeyin.

''Göğüslerim çok hassas hamile miyim?'' yazımızı mutlaka inceleyin. Hamilelik belirtisi olarak göğüs hassasiyeti ile sizin yaşadığınız durumu karşılaştırabilirsiniz.

 
Üst