Göğüslerimi büyütmek istiyorum fiyat bilgisi olan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Göğüs büyütme fiyatları kadınlar kulubü göğüs büyütme ameliyatı fiyatı hamilemiyim forum'da.​

Göğüslerim oldukça küçük düşünün ki 75 beden bile büyük geliyor doldurmuyor. Rahatsız hissediyorum kendimi ayrıca vücudumla barışık değilim kendime güvenim de yok. Eğer göğüslerim büyük olursa biraz daha kadınsı olduğumu düşüneceğim ve bu rahatsız edici duygularım da bastırılmış olacak diye düşünüyorum. Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama size göğüs büyütme fiyatlarını sormak için buradayım daha önce böyle bir işlem yaptıran var mı nasıl geçiyor süreç?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kadınlar vücudu ile barışık olmadığı zaman sosyal ortamlarda da kendini rahat hissetmezler. Oluyor mu bilmiyorum ama daha büyük göğüslü birini gördüğünüzde kıskanabilirsiniz. Ya da hafif kalçalı bir kadını gördüğünüzde kıskançlık olur. Her kadın güzel olmak ve vücudu ile güzel görünmek ister. Özellikle küçük göğüsler de buna örnek verilebilir. Artık tıp gelişti teknoloji de almış başını gidiyor haliyle meme büyütme küçültme hiç zor değil doktorlar için. Bir çırpıda yapıverilir. Önemli olan siz nasıl model ve boyut istiyorsunuz ve tabii işin bir de maddi boyutu da var.

Göğüs büyütme ameliyatını plastik ve estetik cerrahisi yapmakta olup meme içine yerleştirilen implantlar içine silikon jel şeklinde dolgu yapılarak gerçekleştirilir. Aynı zamanda kendi vücut yağ dokunuzdan da alınarak meme içine ekleme yapılabilir. Ameliyat genel anestezi şeklinde olup yaklaşık 1-2 saat sürer. Memenin alt bölgesinden kolun altından ya da meme ucunuzun etrafından kesi açılarak ameliyata başlanır. Ameliyat sonrası ise iyileşme sürecinde morarmalar uzun süre gitmeyebilir. Göğsü korumak adına sıkıştırma bandajı ve özel sütyenler takılabilir. Acı ağrı söz konusu olduğunda doktorunuza danışarak ağrı kesici alabilirsiniz. Göğüs büyütme ameliyatı fiyatları ise 10bin-15bin arasında değişirken bu üst sınırdır. Ama sanıyorum ki 5bin altında da bu operasyonu gerçekleştiren yoktur.

''Meme ameliyatının riskleri var mıdır?''

Enfeksiyon, meme ağrısı, meme ucu ve memedeki değişik hisler, implant kaçağı

Meme denince aklımıza kanser gelmekte. Her kadının korkulu rüyası olan meme kanseri son yıllarda oldukça artmış olmakta. ''Meme kanserinde risk faktörleri'' yazımızda buna değindik mutlaka her kadının incelemesi bilgi edinmesi gereken bir yazı.

 
Üst