Görümcemin iki yüzlülüğünden bıktım artık

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İki yüzlü insanlara nasıl davranmalıyız kadınlar kulubü iki yüzlü insanlara sözler hamilemiyim forum'da.​


Ya kızlar nereden başlayım bilmiyorum bende bir görümce var düşman başına bile demek istemiyorum. Hani güllünün müydü neydi nereden sevdim o zalimi diyesim var kocam için. Allahımm böyle bir görümcem olduğunu bilsem evlenir miydim hiç. Yeni bir şey alsam kıskanıyor. Çocuğumla ilişkimi kıskanıyor kocamla kıskanıyor kaynanamla kıskanıyor. Yani nereye kaçayım bilemedim. Bir de ne yapıyor bunu yakaladım iki yüzlü davranıyor artık yüzünü görmek istemiyorum yaa gerçekten iki yüzlü riyakar insandan bıktım. Akıl verir misiniz lütfen iki yüzlü insanlara nasıl davranmalıyız çünkü artık baş edemiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maalesef ki artık hepimizin etrafında var böyle insanlar bir çekememezlik bir yüzüne gülüp arkadan kuyunu kazma durumları. Ama siz çizginizi bozmayacaksınız ve o yapmak istediği hedefine ulaşamayacak. Siz sessiz kalın ve umursamayın onu görmezden gelin bakın bir daha yapabiliyor mu öyle. İki yüzlü insanlar öylelerdir ki yaptıkları ayıplar ortaya çıksa bile kesinlikle vurdumduymaz ve umursamaz olurlar. Pişkin pişkin hala suratınıza sırıtır bazıları da. Var yok mu öyleleri çoook. Siz dediğim gibi onları yok sayın. Konuşsun dursun siz başka şeyle ilgilenin yüzünüze gülsün arkanızdan konuşsun takmayın bakın kaybeden kim oluyor. Kötüler her zaman kaybeder her şartta durumda aynıdır bu gerçek. Siz iyi olun eğri de belasını bulacaktır. Siz onu umursamadığınızda daha da saldırgan olup tüm kozlarını oynayabilir sizi yermek adına ama aldırmayın. Siz kendinizden emin olun o o zaman bu yaptığı çirkeflik ve saldırganlık ile kendini eninde sonunda ele verip haksız konuma düşecektir zaten. Kesinlikle bu tür iki yüzlü insanlarla savaşmaya kalkmayın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Mümkün olduğunca uzak durun aynı ortamda bulunmamaya çalışın. İki yüzlü insanlarla dost olamazsınız her zaman yüze karşı iyi olsa da içinden hep haset besler size.

Bugün kişisel gelişim günü oldu sanırım:) Ama dediğim gibi biz sizler için varız. İyi insan olmanın erdemliliği de budur bence. İyi olmak yardımcı olmak yol göstermek tabii doğruyu bildiğimiz sürece. Nacizane fikirlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Bir önceki konumuzda misafirimiz kendini rahatça ifade edebilme konusunda fikir istemişti bizlerden. ''Kendimi rahatça ifade edebilmek mümkün mü'' yazısına da linkten bir bakın isterseniz.

 
Üst