Gül Hastalığım Yeniden Nüksetti Ne Yapabilirim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gül hastalığı nasıl geçer kadınlar kulubü gül hastalığına ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar size bir sorum olacak benim 2 yıl önce vücudumun bazı yerlerinde önce yüzümde sonra sırtımda çıktı. Kızarıklık sivilce benzeri lekelerdi. Doktora gittiğimde gül hastalığı olduğunu söyledi ve krem kullandım geçti. Aradan zaman geçti ve yine tekrarladı sanırım bende kronik mi oldu nedir yine aynı sıkıntı ile karşı karşıyayım. Yüzümde de boynumda da artıyor gittikçe rahatsız ediyor beni. Kremi yeniden kullanayım mı yoksa doğal yöntemler var mıdır bunu tamamen geçirmek için.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gül hastalığının birçok nedeni var bunlardan en birincisi stres. Maalesef stres artık her türlü hastalığın temelinde var ama bunu geçirmek de elimizde biraz. Bazen sağlığımızı kaybetmeden bir şeylerin kıymetini bilemiyoruz maalesef. Gül hastalığı dönem dönem olmakla birlikte genellikle bahar zamanları kendini gösteriyor. Daha çok boyun altı göğüs bölgesi ve altı sırt ve yüzde çıkan kızarıklık ve sivilce tarzı lekeler. Stres, sıcak su banyosu, çok güneşli havadan sakınmalısınız. 2 yıl önce tedavi oldum diyorsunuz ama demek ki işte dönem dönem tekrarlayan bir rahatsızlık bu. Onun için dikkat etmeniz gereken şeylere dikkat edip artmasını önlemeniz gerekir. Dediğim gibi stresten, sıcak su banyosu, güneşten, çok acı baharatlı yiyeceklerden kaçınmak, makyaj malzemeleri de kimi zaman bu denli hassas ciltlerde reaksiyon gösterebiliyor. Dikkat etmenizi öneririm. Bilmediğiniz doktorunuza danışmadan hiç bir bitkisel de olsa denemeyin derim. Aloe veranın gül hastalığına iyi geldiğini duydum ama sorunlu cilde sahipsiniz demek ki doktorunuza danışmadan kullanmayınız derim.

Gül hastalığı ila muzdarip olanlar zaman zaman bunu yaşayanlar mutlaka bu yazımızı da okumanızı tavsiye ediyorum. Gül hastalığını geçiren yöntemler var mıdır? Nasıl geçer?

 
Üst