Hakiki elma sirkesi arıyorum hangi markayı önerirsiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hakiki elma sirkesi markası kadınlar kulübü hakiki elma sirkesi fiyatı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar sağlığımız için biliyorum ki elma sirkesi çok önemli Doktorlar da söylüyorlar elma sirkesini hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor ben de hakiki elma sirkesi markası arıyorum deneyenler varsa hangisi en iyisi bilgi verir misiniz? Hakiki elma sirkesi markası arıyorum nedir kızlar? Evde kendim de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yanlış olur filan diye.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hakiki elma sirkesi kullanıyorsanız bunun faydalarını saymakla bitiremeyiz. Ama dediğim gibi ya evde yapılmış ya da katkısız saf doğal fermente elma sirkesi olmalı bu. Ben normalde Kemal kükrer kullanıyorum çok da memnunum ama internetten bir sefer yedier markasının katkısız saf doğal elma sirkesini aldım gayet güzeldi. Zaten doğal elma sirkesinin kullanırken mutlaka anlarsınız çakıl aldığınızda içinde tortular vardır ya da biraz köpürme yapabilir rengi de salladığınız da bulanıklaşır bu doğal elma sirkesi olduğunu gösterir yine doğal hakiki elma sirkesi kokusundan bile anlaşılabilir kokusunda elma kokusunu alabilmeniz gerekir. Eğer evde elma sirkesi yapamam diyorsanız doğal hakiki elma sirkesi satan yerler var güvendiğiniz marka varsa satın alabilirsiniz.

Dedik ya hani elma sirkesinin sayılamaz faydası var bunlardan biri de saçlara faydası. "Saç diplerine elma sirkesi sürenler yoruma gelir misiniz" hemen aşağıdaki linkten konumuzun inceleyebilirsiniz bakalım elma sirkesi saçlara ne gibi faydaları varmış.

 
Üst