Saç diplerine elma sirkesi sürenler yoruma gelir misiniz?

S

sorumvar

Member

Saç diplerine sirke sürmek kadınlar kulubü saç diplerine elma sirkesi nasıl uygulanır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar çok müthiş bir şey duydum yaa. Elma sirkesi saçlara çok iyi geliyormuş nasıl kullanabilirim bilemiyorum. Acaba elma sirkesini saçlarında kullanıp fayda alan var mı? Elma sirkesi zaten mucize ama saç diplerine sürmek çok iyi geliyormuş. Saç diplerine sirke sürmek başka nasıl fayda sağlar arkadaşlar. Bilenlerden yardım istiyorum. Saçlarımız temizken mi sürmeliyiz yoksa kirliyken mi sürmeli beklemeliyiz acaba buna da cevap verirseniz sevinirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Elma sirkesinin faydasının olmadığı alan mı var ki saçlara iyi gelmesin. Saç diplerine sürün mucizeleri görün su içine katın için mucizeleri görün. Saçlara çok faydası var. Hem parlaklık katıyor hem derinlemesine temizliyor. Sirke ile saçlar temizlenirken kökleri de arınır ve tertemiz yumuşacık olur. Sirke günümüzde her yerde kullanır olduk gerçekten hele şu koronadan sonra temizlikte ben çok kullanıyorum şahsen. Saç diplerine sirke sürmek faydalı mı saçlara ne gibi faydaları var hemen sıralayalım.

''Sirkenin saça faydaları''​

  • Kepeğe iyi gelir
  • Saç köklerini ve saçların tamamını temizler
  • Saçlara parlaklık verir
  • Saçlar daha sağlıklı ve gür bir şekilde uzuyor
Faydalarını görebilmeniz için hem sirkenin orijinal olması gerekiyor hem de düzenli kullanılması gerekiyor arkadaşım. Marketlerde şeffaf sirkeler katkı maddeli oluyor gerçek el yapımı orijinal sirke biraz daha bulanık olur aklınızda olsun seçim yaparken. Her şeyin doğalı önemli faydasını görebilmek için. Saçlarınız uzamıyorsa bebek saçların çıkmasını istiyorsanız. ''Garanti saç çıkaran bir şey lazım bana'' başlıklı konumuza göz atarak saç çıkaran yöntemleri inceleyebilirsiniz.

 
Üst