Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Ham deri almak istiyorum nereden alabilirim bilen var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1519" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Böyle şeyler elinizden geliyorsa çok güzel. Hem kendinize bir meşgale hem evinize bir destek olmuş olur. Dikişten anlamak çok güzel bir yetenek. Dikiş dikmeyi ben de çok isterdim ama bilmiyorum maalesef. Bilmek çok gerekli diye düşünüyorum. En azından kendinize bir kıyafet evin ufak ihtiyaçlarını kendi ellerinizle dikebilirsiniz makinede. <strong>Ham deri</strong> ile de düşündükleriniz çok güzel bence. Cüzdan kemer çanta daha neler neler yapılır kim bilir <strong>parça deri</strong>lerle. Bu büyük mağazalar var özellikle mobilya mağazaları fabrikalar. Ellerinde kalan derileri küçük işletmelere verip onların da sattıklarını duymuştum ben. Ama <strong>ham deri suni</strong> ya da <strong>hakiki deri</strong> nette de bulunabilir. Özellikle orijinal istiyorsanız mutlaka bilen anlayan birine sormanızı tavsiye ederim. Arkadaşım benim sana tavsiyem trendyol hepsiburada gibi yerlere de bir bakman orada fiyat karşılaştırması da yapabiliyorsun. </p><p></p><p>Size bir paylaşımın daha olacak linke tıklarsanız mutlaka ilginizi çekecektir. <strong><em>''Hasır kordon saat kullanışlı mı spor tarza gider mi''</em></strong> deri filan hakkında konuşunca saat geldi aklıma. Aslında kordon olarak deriden kordon yapmayı deneyebilirsiniz siz de. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/hasir-kordon-saat-kullanisli-mi-spor-tarza-gider-mi.543/#post-1210[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1519, member: 1"] Merhabalar Böyle şeyler elinizden geliyorsa çok güzel. Hem kendinize bir meşgale hem evinize bir destek olmuş olur. Dikişten anlamak çok güzel bir yetenek. Dikiş dikmeyi ben de çok isterdim ama bilmiyorum maalesef. Bilmek çok gerekli diye düşünüyorum. En azından kendinize bir kıyafet evin ufak ihtiyaçlarını kendi ellerinizle dikebilirsiniz makinede. [B]Ham deri[/B] ile de düşündükleriniz çok güzel bence. Cüzdan kemer çanta daha neler neler yapılır kim bilir [B]parça deri[/B]lerle. Bu büyük mağazalar var özellikle mobilya mağazaları fabrikalar. Ellerinde kalan derileri küçük işletmelere verip onların da sattıklarını duymuştum ben. Ama [B]ham deri suni[/B] ya da [B]hakiki deri[/B] nette de bulunabilir. Özellikle orijinal istiyorsanız mutlaka bilen anlayan birine sormanızı tavsiye ederim. Arkadaşım benim sana tavsiyem trendyol hepsiburada gibi yerlere de bir bakman orada fiyat karşılaştırması da yapabiliyorsun. Size bir paylaşımın daha olacak linke tıklarsanız mutlaka ilginizi çekecektir. [B][I]''Hasır kordon saat kullanışlı mı spor tarza gider mi''[/I][/B] deri filan hakkında konuşunca saat geldi aklıma. Aslında kordon olarak deriden kordon yapmayı deneyebilirsiniz siz de. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/hasir-kordon-saat-kullanisli-mi-spor-tarza-gider-mi.543/#post-1210[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Ham deri almak istiyorum nereden alabilirim bilen var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…