Hamile kalmak için kür tarifi istiyorum sizlerden

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamile kalmak için kürler kadınlar kulubü hamile kalmak için hangi kürler hamilemiyim forum'da.​

Kızlar selamlar ya ben 3 yıllık evliyim ama inat ettim doğal yoldan bebeğim olacak diye bu nasıl bir düşünce bilmiyorum ama tedavi ve o tür sağlığımı bozucu ilaçları almak istemiyorum. Doğal yoldan olsun istiyorum. Biz 1 yıldır bebek düşünmeye başladık 3 yıllık evliyim ama. Şimdi ben hiç doktora da gitmedim zaten şu durumda doktora gitmek delilik olur sanıyorum. Ben doğal yoldann kür tarifi istiyorum sizden. Hamile kalmak için kürler var sa bana tarifi ile birlikte yazabilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle eğer sebebini bilmediğiniz bir durum varsa kafanıza göre bir şeyler kullanmak pek doğru olmayacaktır. 1 yıldır aslında uzun bir zaman değil doğru yöntemlerle deniyorsanız doğal yollardan elbette bebeğiniz olabilir sizin de. Yani eğer bebek sahibi olamıyorsanız bu sadece size ya da eşinize bağlı bir durum değildir ya da bir tek sebebe bağlı değildir. Bunun birçok sebebi vardır. Sizin açınızdan ele alındığında bile bir kadının neden bebeği olmaz en az 5 sebep sıralayabilirim. Bence daha yolun başındasınız kür filan denemeyin derim ama yine de siz bilirsiniz. Ama şunu da söyleyebilirim doktorunuza danışarak folik asit takviyesi alabilirsiniz. Şimdi hamile kalmayı kolaylaştıran kuru incir kürünü deneyebilirsiniz. Yalnız yine belirteyim bu yumurtası gelişmeyenler için verilmiş bir kür siz önce neden hamile kalamıyorsunuz sebebini bilmelisiniz.

''Hamile kalmak için incir kürü''​

  • Yarım litre suya 6-7 tane inciri ikiye bölüp atın ve 15 dakika kaynatın
  • Ilık olduktan sonra günde iki kez bu kürü süzüp ister aç ister tok karnına içebilirsiniz.
  • 21 gün düzenli yapmalısınız bu kürü
Yumurtası çatlamayanlar için ise yani yumurtalar belli bir olgunluğa ulaşıyor ama çatlamıyor ise havuçlu incir kürünü deneyebilirsiniz. Yukarıdaki sadece incir kürü yumurta olgunlaştırmak büyümeyen yumurtaları büyütmek içindir.

''Hamile kalmak için yumurta çatlatma kürü''​

  • 2 adet büyük havucu yıkayın dörde bölün kaynamakta olan yarım litre suya atın 20 dk suda kaynatın ağzı kapalı şekilde
  • Ayrı bir tarafta ikiye bölünmüş 20 adet kuru inciri de yarım litre kaynayan suya atın 15 dk kaynatın
  • İkisi de ılıdıktan sonra birleştirilir ve her gün sabah kahvaltıdan 15 dk önce içilir.
  • Kür 20 gün uygulanır
Nasıl kolay hamile kalınır? Her bebek isteyen anne adayının sorduğu sorudur sanıyorum. ''Nasıl kolay hamile kalırım çok istiyorum çooook'' yazımıza bir göz atın derim.

 
Üst