Hamile Kalmak İçin Yumurta Büyütüyoruz

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamile kalmak için yumurta kaç cm olmalı kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Ben 3 yıldır hamile kalmak istiyorum. Maalesef ki hiç korunmadigimiz halde hiç hamile kalmadım. Doktora gittim sorun da öyle büyük bir sorun yok dedi. Yani olabilir bebeğimiz ama bilemiyorum neden? Acaba yumurtaların çok büyümüyor mu? Zaten şuanda da doktorumuz yumurta takibi yapıyor? Hamile kalmak için yumurtaların kaç cm olması gerekiyor? Doktor öyle biseyler diyordu ama tam anlamıyorum ben?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yumurtlama sorununda yumurta çatlaması geç olabilmekte ovulasyon ve ilişki denk gelemediği için gebelik de olusamamakta. Doktorlar da böyle durumlarda hormonlara bakıp yumurta takibi yapıyorlar. Bir yumurta 7-8mm olduğunda ultrason da görünür hale geliyor. Sonrasında ilaçlar sayesinde büyütülen yumurtalar 17-18 mm büyüklüğüne geldiğinde çatlamaya müsait büyüklüğe ulaşıyor. Bundan sonraki işlem çatlatma iğnesi ile yumurtayı yani o büyüklüğe ulaşan yumurtalar catlatilir. Sonrasında doktor ilişki planı yapar ya da aşılama yapılır. Tüp bebek işleminde ise yumurtalar buyuyene kadar büyütme ilaçları verilir yeterli büyüklüğe ulaştiktan sonra çatlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra yumurta toplama işlemi gerceklesir. Umarım sizin de istediğiniz gibi olur ve bir bebeğe sahip olursunuz. Güzel haberleri buradan bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

Peki yumurtalarını buyudu ve yumurta çatlatma iğnesini de doktorunuzun talimatı ile vurdunuz. Sonrasında ilişki ne zaman olmalı hemen ilgili yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim.

 
Üst