Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Hamileyim bu bebeği istemiyorum doğurmak istemiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 175" data-attributes="member: 1"><p>Selamlar Laf ebesi, </p><p></p><p>Hayatım ne yaptığını bir kez daha düşün istersen. Sitemize gelen sorulardan insanların bebek için ne kadar çırpındıklarını görüyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum uzmanlarımız ile birlikte. Yani son pişmanlık fayda etmez. Eşine söylemeden vebal altına girerek bu bebeği bana kalır ise aldırma hayatım. Zaten eşinin izni gerekir mi onu da bilemedim şimdi. Lütfen iyi düşün taşın bence aldır ma. Bir can içinde, ve bu can için hayatını heba etmiş binlerce kadın olduğunu düşünme kafan karışık ama kavgaları aşabilirsiniz bence oturun konuşun hayatım. </p><p></p><p>Sen evlisin ve bebeğinin oluşması olması için tüm şartlar yerinde ve var bak aşağıdaki konudan daha evli olmayıp hamile kalanlar ve bebeği istemediklerini söyleyen yüzlerce insan var yapma hayatım bi kez daha düşün aile büyüklerine sor</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/evde-dusuk-nasil-yapilir/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 175, member: 1"] Selamlar Laf ebesi, Hayatım ne yaptığını bir kez daha düşün istersen. Sitemize gelen sorulardan insanların bebek için ne kadar çırpındıklarını görüyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum uzmanlarımız ile birlikte. Yani son pişmanlık fayda etmez. Eşine söylemeden vebal altına girerek bu bebeği bana kalır ise aldırma hayatım. Zaten eşinin izni gerekir mi onu da bilemedim şimdi. Lütfen iyi düşün taşın bence aldır ma. Bir can içinde, ve bu can için hayatını heba etmiş binlerce kadın olduğunu düşünme kafan karışık ama kavgaları aşabilirsiniz bence oturun konuşun hayatım. Sen evlisin ve bebeğinin oluşması olması için tüm şartlar yerinde ve var bak aşağıdaki konudan daha evli olmayıp hamile kalanlar ve bebeği istemediklerini söyleyen yüzlerce insan var yapma hayatım bi kez daha düşün aile büyüklerine sor [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/evde-dusuk-nasil-yapilir/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
lütfenaşağıyaatatürkündoğruğuşehriyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Hamileyim bu bebeği istemiyorum doğurmak istemiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…