Hangi kediler evde bakılabilir

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Hangi kediler evde bakılabilir sokak kedisi evde bakılabilir mi ?

Selam kızlar kızım elif oldum olasıya hayvanları seviyor kedilere köpeklere hayvanların her türlüsüne bayılıyor bugün bana ben Veteriner olacağım dedi inatla eve bi hayvan istiyor öyle kuş felan değil. Bizim ortanca oğlanı bugün okula götürdüm bi anne kedi yavrulamış tam 5 tane yavrusu var tutturdu alacağım bunu evde besleyeceğim diye acaba sokak kedileri evde beslenebilir mi almam gerekiyor mutlaka kalbini kırmakta istemiyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz kızlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Çocukların hayvan sevmesini çok seviyorum. Yani bu kızınızın vijdanlı bir insan olduğunu gösteriyor. Madem Veteriner olacağım diyor hevesini kırmayın ama onun öncesinde bak bunu alırsak sen şunları şunları yapacaksın diye almadan önce konuşun mutlaka. Evde kedi olabilir bence hiç bir mahsuru yok. şimdi bu sokak kedisi yavrusu olduğundan dolayı aldığınızda mutlaka veterinere götürün aşılarını yaptırın özellikle parazitleri vardır bunların onun iğnesini mutlaka yaptıracaksınız.
hangi kediler evde bakılabilir.jpg


Kedi köpek bakımı ile birlikte çocuğunuzda sorumluluk duygusu da gelişecek. Hem onu mutlu edeceksiniz hemde yaşını yazmamışsınız ama sorumluluk sahibi bir insan yapacaksınız. Ha evde beslenir mi beslenir tabiki yani sokak kediside olur petshop lardan alınan kedilerde olabilir. Ama onun hayatının yani kedinin hayatının kızınızın ellerinde olduğunu ona aşılayın. Bence süper olur :)
 
Üst