Hayıt Tohumu Kullanmaya Başladım İşe Yarar mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hayıt tohumu ile hamile kalanlar kadınlar kulübü hayıt tohumu ile hamile kalan var mı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben 2 yıl önce evlendim. 5 ay önce de doktora gittim ve küçük küçük kistlerim olduğunu öğrendim. Sanırım onlar yüzünden hamile kalamıyorum. Doktor bana ilaç verdi ama bir süre kullandım. Ama bu pandemiden dolayı doktora şuan gitmiyorum. Ben de netten araştırdım ve hayıt tohumu hem kistlere hem hamileliği kolaylaştırdığını duydum. Sipariş ettim elime ulaştı. Sizler kullandınız mı hayıt tohumu ile hamile kalanlar var mı aranızda. Ne şekilde kullandınız siz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maalesef ki korona hepimizi mahvetti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Hayıt tohumu ya da hayıt suyu hazır olarak da satılıyor. Sen otunu mu aldın kullanmaya başladın? Hayıt kistlere iyi geldiği söyleniyor. Hem kistlere hem hormonların düzenlenmesine yardımcı oluyor. Ama tabii hayıt tohumu içerek hamile kalırsınız desek hayal satmış oluruz.

Onun için hayıt tohumu kullanacaksanız da önce uzmana danışın sonrasında ise kullanın. Ayrıca doğrudan hamile kalmaya sebep olmaz yardımcı olabilir. Hayıt tohumuna bağlamayın kendinizi. Hayıt tohumunu demleme usulü tüketebilirsiniz. Adet bitiminden adet olduğunuz güne kadar kullanabilirsiniz. Ama hamile kalmak için asıl olan ovulasyon yani yumurtlama gününü tespit etmenizdir. Bunu yakalayabildiğinizde herşey çok daha kolay olacaktır.

" Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Tohumlar Kürler Ürünler Karışımlar Şunlardır "
Hayıt tohumu, soğan kürü kullanımı, maydanoz kürü kullanımı, zeytinyağı incir kürü,soğan suyu kürü.

" Hamile Kalmayı kolaylaştıran diğer uygulamalar şunlardır "
Hacamat ile hamilelik, bel çektirmeyle hamilelik, yakı ile hamilelik,karın çektirme ile hamilelik

Kistlerde soğan kürü de çok iyidir. Soğan kiri kullananlar faydasını görenler yazımızda. Aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Yukarıda yazdığımız hamile kalmayı kolaylaştıran kürler ve diğer uygulama konularımızında linkini verelim incelemek isterseniz bakabilirsiniz kızlar. Her kes, istediği bebişe umarım en kısa sürede kavuşur. :)


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst