Hem lavabo hem klozet tıkandı iyi mi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tıkalı lavabo gideri nasıl açılır kadınlar kulübü tıkalı lavabo nasıl açılır hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar başıma geleni sormayın. Kaç gün önceden zaten sinyal veriyordu tikanacagini ama bişey yapmadan bekledim. Ve beklenen oldu. Ne mi oldu dersiniz. Banyonun hem lavabosu hem klozet tıkandı. Sirke filan ne yaptım ise geçmedi. Klozete bir şeyler sokusturdum. Bana mısın demedi. Lütfen söyleyin bunları açmak için ne yapayım ben. Tıkalı lavabo nasıl açılır? Sizler neler yapıyorsunuz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kötü bir durum yakın zamanda başıma geldi. Benim küçükler de klozeti kullandiklari için epey zorlanmistim ama 1 gün sonra hemen işi çözdüm. Yani karbonat filan bazen gerçekten çözüm değil. Lavabo tıkanıklığı için de tek geçtiğim bir marka var. Kesinlikle öneririm. Mr.muscle in hem granül halinde hem sıvı jel halde bulunan ürünü var. Çok tikaniksa dök yarısını bekle birkaç saat bak nasıl açılıyor. Klozet için jel olanını tavsiye ederim ben jel ile açmıştım lavabo için ise toz şeklinde olanı alabilirsiniz. En etkili yöntem bunu buldum ben dene mutlaka faydasını göreceksin. Benim daha önce daha yavaş çalışan klozet şimdi daha dehşet oldu:)

Çamaşır makinesi de bir evin en önemli ihtiyacı bazı durumlarda çamaşır makinesinde de sıkıntılar çıkabiliyor. Örneğin arada bir temizliği yapılmaz ise kötü kokulara sebep olabiliyor. "Çamaşır makinesi nasil temizlenir" yazimizda en doğru bilgilere ulaşabilirsiniz


 
Üst