Hindistan cevizi yağını yüzüme sürsem bir şey olur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hindistan cevizi yağı yüze sürülür mü kadınlar kulubü hindistan cevizi yağı yüze faydaları hamilemiyim forum'da.​


Kızlar hindistan cevizi yağı yüze sürülür mü? Yüzüme sürsem sivilce izlerim için iyi gelir mi? Hindistan cevizi yağı markası önerisi olan varsa güvenilir bir marka önerisi istiyorum. Ayrıca eğer yüze sürülüyor ise ve faydası olursa almayı da düşünüyorum arkadaşlar. Sivilce izlerim çok rahatsız ediyor beni. Bir de annemin topukları ve dizleri için almayı düşünüyorum acaba kurumuş topuklar ve dizlerinin kabuklarını yumuşatır mı acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hindistan cevizi yağı bir mucize diyebilirim. Cilt üzerinde çok fazla faydası var. Yani kozmetik sektörünün de çok ihtiyaç duyduğu şey hindistan cevizi yağı cilt için cilt sorunlarına iyi gelir. Her evde belki de şuan hindistan cevizi yağı bulunuyor çünkü son yıllarda özellikle hindistan cevizi yağına talep artmış durumda. Youtube videolarında da çok sık görüyorum ki hindistan cevizi yağı ile videolar çekip paylaşıyorlar. Şimdi bakalım hindistan cevizi yağı ne gibi şeylere iyi geliyor?

''Hindistan cevizi yağı ne işe yarar?''​

  • E vitamini zengini hindistan cevizi yağı yaraları iyileştirici etkisi bulunuyor
  • Cilt tonunu dengeler kolajen üretimini hızlandırır
  • Duş sonrası tüm vucudunuza uygularsanız nem dengesini korur cildi nemlendirir
  • Cildi canlandırır cilt kuruluğunu giderir iltihabı azaltır
  • Doğal bir güneş koruyucu özelliği vardır
  • Sivilcelere iyi gelir sivilce izlerini yok eder
Ama alacağınız hindistan cevizi yağına dikkat etmeniz gerekir. Piyasada o kadar yalancı marka ve ürün var ki. Orijinal ürün bulmak önemli. The lifeco ismi iyi bir ürüne benziyor herkes iyi yorumlarda bulunmuş. Trendyolda 75 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Hindistan cevizi yağı saçlara da çok iyi geliyor özellikle kırıklara iyi geliyor ve saçı besleyip nemlendiriyor. Kepek tedavisinde de ayrıca bitlerden korumaya da yardımcıdır. ''Hindistan cevizi yağı ile saçlarım yumuşar mı'' yağı saçlarınıza nasıl uygulayabilirsiniz. Linkten inceleyebilirsiniz.
 
Üst