İngiltere çayını nasıl alabilirim nasıl kullanabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İngiltere çayı ile zayıflayanlar kadınlar kulübü ingiltere çayı nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​


İnternetten bulup uyguladığım diyet ve tavsiyeler ile şimdiye kadar 15 kilo vermiş durumdayım. Ama kilom fazla olduğundan 15 kilo daha vermem gerekiyor. Sonuna kadar kararlıyım ve bu 15 kiloyu da vereceğime inancım yüksek. Şimdide İngiliz çayı diye bir şey gördüm. Faydalı mıdır? Nasıl hazırlanır? Bu noktada bilgilendirebilir misiniz? İngiltere çayı ile zayıflayanlar varsa yardımcı olabilirler mi? Gerçekten şu 15 kiloyu ingiltere çayı ile verebilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Azminiz ve istekliliğinizden ötürü sizi kutlamak istiyorum. Kilo verirken en başta azim ve istek olmalı ve kafada bu işi bitirmeye karar vermiş olmanız gerekiyor. Sizde bunları yapmışsınız. Unutmamak gerekir ki, en iyi zayıflama yöntemi sağlıklı beslenme ve spor yapmak ile gerçekleşiyor. İngiliz çayı da iştah kapatmada ve sizi tok tutmada etkili. Toksinlerinizi de atabiliyorsunuz. Ama tek başına etkili değil tabi ki de. Bunun yanında doğru bir beslenme programı ve spor ile desteklemeniz. Bu şekilde kilo vermeniz daha doğru olacaktır. İngiliz çayı hazırlaması da oldukça basit.

''İngiliz çayı nasıl hazırlanır''​


  • Bir bardak kadar suya bir çorba kaşığı kadar yeşil çay koyup kaynatıyorsunuz.
  • Ardından 3-5 dakika kadar demlenmeye alıyorsunuz.
  • Demlenen çaya yine bu ölçüde yani bir bardak süt ekliyorsunuz.
  • Karıştırdığınızda koyu bir renge ulaşıyor.
  • Bundan sonrada karışım ılıdıktan sonra içiyorsunuz.
  • Günde 2- 3 bardak kadar tüketebilirsiniz.
İngiliz çayından sonra şimdi de sizler için paylaşmak istediğim herkesin konuştuğu beyaz çay diyetini hemen aşağıda linkte vermek istiyorum sizlere. ''Beyaz çay diyeti ile zayıflama mümkün mü?'' yazımızı linkten inceleyebilirsiniz beyaz çay ile ilgili bilginiz yoksa detaylı bir şekilde misafirimizin sorusuna oradan cevap verdik sevgili misafirlerimiz.

 
Üst