İshale Ne İyi Gelir Arkadaşlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İshale Ne İyi Gelir Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​


Arkadaşlar ishal sorunu yaşıyorum sabah hiç birşey yoktu birdenbire oldu hasta değilim sadece biraz karın ağrısı var. Sizlerde de hasta olmadığı halde ishal sorunu yaşayan var mı? İshal için evde ne yapabilirim. İshale iyi gelen yöntemler nelerdir? Önerilerinizi bekliyorum.
 
L

Lafebesi

New member
Selamlar siteye yeni üye oldum bende yani bu aralar acı biberden mi turşudan mı yok sa sürekli değişen havalardan mı bilemiyorum ben de de üç gündür aynı durum var ağzı gaz sıkıntı baya büyük tam çözemedim ne olduğunu ama doğal yöntem olsa daha iyi olacaktır. İshali kesen doğal yöntemler bulur iseniz paylaşırsanız bende istiyorum kızlar :D:D
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba arkadaşım eğer ki iştahsızlık, bulantı, kusma, ateş gibi faktörler yoksa evde yapabileceğin bir çok yöntem var. Öncelikle sıvı kaybını gidermelisin ishal vücutta su, potasyum, kalsiyum ve magnezyum kaybına sebep olur. Bu sebeple bol bol su içmelisin. Evde varsa muz yiyebilirsin, pirinç lapası (pirinci sadece suda yağsız haşlayarak) yiyebilirsin. 1 tatlı kaşığı Türk kahvesine yarım limon sıkıp karıştırıp yutabilirsin.
İshal durumlarında en önemli besin yoğurt, ayran çünkü tedaviyi hızlandırır. Söylediklerimi yaptıktan sonra yorumunu merakla bekliyorum.
Geçmiş olsun.
 
Üst