İsmek kurslarını araştırıyorum hangisi sizce?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İsmek hangi kursuna gitmeliyim kadınlar kulubü ismek hangi kursları veriyor hamilemiyim forum'da.​


Mahalleden arkadaşlar, kendilerini geliştirmek için bazı kurslara gidiyorlar. Hatta bu kurslar bittikten sonra da ya kendi işlerini açıyor yada bu eğitimler sayesinde kolayca iş sahibi olabiliyorlar. Benim de çocuklar büyüdüler ve artık kendi başlarına okula gidip gelebiliyorlar. Bende kendimi geliştirmek ve mümkünse helalinden para kazanıp kendi ayaklarımın üstünde kalmak istiyorum. Bu açıdan önüme İSMEK çıktı. Her halde bir sürü ismek kursları varmış ama ben tam olarak nedir bilmiyorum. Hangi eğitimler veriliyor? Hangi kurslar var? Bu kurslar ücretli midir? Bilgisi olan acil yazarsa. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Öncelikle merhabalar.
Yaşınız kaç olursa olsun kendinizi geliştirmek ve ayaklarınızın üstünde durma isteğinizi taktir ile anıyorum. İSMEK; aslında İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin yürüttüğü bir örgün eğitim sistemidir. Buradan alınan sertifikalar Türkiye’nin her yerinde geçerlidir. Bu hizmeti İnsan kaynakları ve eğitim daire başkanlığı yürütüyor. Ayrıca Verilen tüm eğitimler de ücretsizdir. Evet burada insanlar hem kendilerini yetiştirebiliyorlarken, öte yandan aldıkları sertifikalar ile kendi işlerinde ilerleyebiliyorlar. Ya da yeni iş imkanları da sunuyor. Eğitimler üç ay ile on ay arasında sürebiliyor. Toplam 40 farklı alanda 800 e yakın eğitim programı bulunuyor. Kurslar arasında; Kuyumculuk teknolojisinden, Muhasebe ve finansmana, Okuma yazmadan pazarlamaya dünya kadar program bulunuyor. Dilerseniz buradan adresi tıklayarak direkt İSMEK programlarının tümünü görebilirsiniz. Detaylı bilgi sahibi olup araştırmak istediğinizi birinci ağızdan öğrenebilirsiniz. İsmek kursları arasından kendinize en uygun olanını da tercih edebilirsiniz.

Bazı çocuklar ekstra eğitime ihtiyaç duyar. Bu geriliği olduğu anlamına gelmez. İşte disleksi de bunlardan biri. Özellikle anne babalar bu konuda bilinçlensinler istiyorum o yüzden ''disleksi nedir nasıl tedavi edilir'' yazımızı inceleyebilirsiniz. Kesinlikle hastalık değildir bu şekilde algılamayın.

 
Üst