Kabızlığıma iyi gelecek çözüm olacka bir şey arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kayısı çayı kabızlığa iyi gelir mi kadınlar kulubü kayısı çayı karın ağrısı yapar mı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar çok kötüyüm bu aralar. Korkuyorum bir şey olacak da hastanelik olacağım diye. Kabızlık ve afedersiniz dışkılayamıyorum. Lütfen bir yardım bana. Kayısı yiyorum ama etkisi olmuyor maalesef. Kayısı çayı duydum bir arakdaşımdan kullanmış faydasını görmüş. Kayısı çayı kabızlığa iyi gelir mi karın ağrısı yapar mı gibi sorular belirdi kafamda. Bağırsaklarımın bir an önce faaliyete geçmesi gerekiyor yoksa çok kötüyüm yaa. Anlatılmaz yaşanır.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kayısı çayı özellikle kilo verdiren bir çay olarak karşımıza çıkıyor nette ama kayısı çayı aynı zamanda bağırsakları hareketlendirdiği için kabızlık sorunu olanlar tarafından da tercih edilen bir çay. Önemli olan bilinçli kullanmak. Fazlası her şeyin zarar biliyorsunuz. Kayısı kendisi de başı başına çok zengin liflere sahip olduğu için bağırsaklara yardım edici ve sindirimi hızlandırıcı görevi var. Metabolizmayı da buna bağlı hızlandırıp kilo yakmaya yardımcı oluyor. Sizin kabızlık sorunu için de tercih edilebilir. Önemli olan burada ne zaman ve sıklıkta tüketmeniz gerektiğidir. Kayısı çayı kabızlık sorununu ortadan kaldırıcı özelliği sayesinde rahatça tuvalete çıkabilirsiniz. Bu çayda fayda etmez ise mutlaka doktora gitmenizde fayda var. Uzun süreli kabızlık anüste meme oluşumunu sonrasında basuru tetikleyebilir.

''Kayısı çayı ne kadar içilmeli?''​


Kayısı çayı bağırsakları harekete geçirir ve bağırsakların rahatlamasını sağlar. Ama içme miktarı önemli arkadaşlar. Tuvalete çıkamıyorum diye her saat içmemelisiniz. Günde 1-2 en fazla 3 fincan tüketebilirsiniz. Kayısı çayını ara ara içmelisiniz hepsini aynı öğün ya da yakın zamanlarda tüketmeyin. Kayısı çayı su attırır vücudunuzdan o yüzden bol bol su için ki vücudunuz su kaybetmesin. Aktarlardan bulabileceğiniz kayısı çayı kaynar su dolu bardağın içine atılır 8 dk demleme yapılarak şeker katılmasına gerek olmadan içilir. ,

Kabızlık sorunu olanların mutlaka incelemesi gereken yazılardan biri. ''Kabızlık nedir nasıl tedavi edilir'' yazımızı linkten inceleyebilirsiniz hanımlar beyler. Kabızlık sorunu halledilmediğinde daha kötü sıkıntılar ortaya çıkarabilir.

 
Üst