Kahve falımda deniz kızı çıktı ne demek?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kahve falında deniz kızı görmek kadınlar kulübü kahve falında deniz kızı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bir arkadaşıma gittiğimde orada bir tanıdığı vardi. Kahve içtik arkadaşım dedi ki Ayşe cok güzel kahve falı bakar. Ters çevirdik. Bana bakarken 1 aya kadar para görünüyor. Bir de bir deniz kızı gördüğünü söyledi. Deniz kızının da insanlarla iletişimine dikkat et demişti. Size de sormak istiyorum. Kahve falında deniz kızı görmek ne demek sizin fikriniz nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kahve falından pek anlamam ama kahve falında her görünen şeklin bir anlamı olduğu söyleniyor. Kahve falında deniz kızı görmek arkadaşınız iletişiminize dikkat edin demiş aslında bir nevi doğru. Çünkü araştırdığım kadarıyla kahve falında deniz kızı görmek arkanızdan iş cevrilecegine, iki yüzlü insanların çevrenizde dolaştığına daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğini gösterir. Yani her tanıştığınız insanla iletişiminize dikkat etmeniz gerektiğini de gösteriyor. Kahve falında görünen deniz kızı yalanlar iki yüzlü insanlar bazı kimselerden görülebilecek sahtekarlık dost bildiğiniz kisilere özellikle dikkat etmeniz gerektiğini simgeler.

Kahve falı için fala inanma falsız da kalma diyenlerdenim. Ama burçlara inanır takip ederim. Gök bilimi ilgimi çeker doğrusu. Hemen aşağı sizler için burçları takip edenler için ''ay burcum nedir nasıl hesaplarım'' yazımıza ait linki bırakıyorum.

 
Üst