Kahve makinesi olarak hangisi en kullanışlı?

S

sorumvar

Member

Kahve makinesi yorumları kadınlar kulubü kahve makinesi yorumları hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar daha önce 2 yıl önce çelik bir kahve yapan ufak bir kahve makinem vardı. Kahve makinesi de denirse işte ama işimi görüyordu. Şimdilerde bozuldu ben de yeni bir kahve makinesi bakıyorum netten. Sizler neler önerirsiniz. Kahve çok seviyorum eşim de öyle hatta misafirlerime de çok severim kahve ikram etmeyi. Kahve makinesi yorumlarınızı bekliyorum kaliteli güzel kahve pişiren bir makine olmalı.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Simbonun o cezveli olanından ben de kullandım ama uygun fiyata aldım ben ama tabii bu kaliteli pahalı makinelere göre daha basit kalır diye düşünüyorum. Zaten bir arkadaşımda arzum okkanın ikili kahve makinesi vardı çok lezzetli kahve pişiriyor. Arzumun zaten ben küçük ev aletlerini çok beğeniyorum. Hani biraz da şans işidir bu tür eşyalar ama arzumdan ne kadar eşya aldım ise hep memnun kaldım uzun yıllar kullandım. Hala robotunu kullanıyorum örneğin. Kahve makinesi olarak Arzum okka ya da Karaca ya da Philips markaları en çok tercih edilenler arasında. Yine bütçe olarak size kalmış bir durum Arzum yine bunların arasında en ekonomik olanı diyebilirim.

Tost makinesi konusunda bir misafirimiz bir soru sormuştu geçenlerde. ''Çeyizime tost makinesi karar veremiyorum'' hemen yazımızdan önerilere bakabilirsiniz. Tost makinesi alacaklar ilgilenenler duyurulur.

 
Üst