Kalorifer böceği istilasına uğradım yardimmmm

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kalorifer böceği nasıl yok edilir kadınlar kulübü kalorifer böceği ilaçlama hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar acil bana bir çare. Vallahi kafayı yicem galiba ya da bu evden kaçıp gideceğim. Çünkü akşam olur olmaz her yerde kalorifer böceği görüyorum. Nasıl kurtulurum bunlardan yaaa. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Psikolojimi bozdu yaa bu böcekler iğreniyorum her yerden çıkacaklar diye gözüm her yerde deli olacağım. Kalorifer böceğinden kurtulmanın yolları nelerdir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vallahi sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de başıma gelmişti sanıyorum taşındığım evde eski kiracilardan kalmıştı bana miras:) gerçekten kurtulamıyosunuz. Bir kez bulaştı mi kesin çözümlere başvurmaniz gerekiyor. Doğal şeylerle gitmiyorlar. Arsız şeyler her yerden çıkıyorlar hele bir de yumurtladilar mi artık orası sizin eviniz olmaktan çıkar. Kalorifer böceğinden kurtulmak mümkün ama biz o zaman ilaçlama cagirmistik her yeri ilaçlamisti evin. Ama sizde varsa eğer apartmandaki komşularda da vardır demişti mutlaka böyle durumda tüm apartman ilaclanmali. Çünkü sizde ilaçlama olduğu için gelmezler ama gider yerlerinden diğer komşularda yaşamaya devam ederler. Komple tüm komşuların apartmanın ilaclanmasi gerekir. Bizde 2 yıl hiç böcek görmedim iki yıl sonra ilacın etkisi geçiyormuş yeniden gelmeye başarmışlardı ki biz taşındık. Size tavsiyem mutlaka ilaçlama firmaları ile görüşün kökten çözüm odur. Çünkü onlar yuvaları neresi nerde yumurta yapabilir bunları da bildikleri için siz kendi başınıza bunlarla mücadele etmeniz zor.

Hamam böceği de beter bişey Allah göstermesin istila ediyorlar bir yerlestiler mi eve. Mutlaka bunun için yani "hamam böceğinden nasıl kurtulurum" yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst