Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kara sineklerden nefret ediyorum nasıl uzaklaştırabilirim evden?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1543" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Sinek böcek her türlüsünden ben de nefret ederim. Kış vakti bu havada belki de ev sıcak olduğu için eve sığınmış olabilirler. Onları öldürmeden uzaklaşacakları bir yöntem diyorsunuz. O zaman sizin için bazı yöntemler var özellikle kokusundan uzaklaşacakları şeyler onların eve gelmemesini sağlayabilir. <strong>Kara sinekler evden nasıl uzaklaştırılır</strong> hemen yöntemlerine göz atalım ne dersiniz?</p><p></p><h2>''Kara sineklerden kurtulmanın yolları''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">En başta evinizde lavanta yetiştirmeye başlayabilirsiniz çünkü lavanta bitkisi kokusuna ne sivriler ne kara sinekler gelmeyecektir</li> <li data-xf-list-type="ul">Yine fesleğen yetiştirmek de aynı şekilde kara sinekleri uzaklaştırır</li> <li data-xf-list-type="ul">Sirke kokusu da sinekleri uzaklaştırabilir</li> <li data-xf-list-type="ul">Ayrıca uzman böcek ilaçlama şirketlerinden yardım alarak evinizi ilaçlatırsanız da sineklerden tamamen kurtulmuş olursunuz. </li> </ul><p>Yakın zamanda benim de yeni taşındığım evde hem karıncalar hem de hamam böcekleri vardı maalesef. Ben de geldikten sonra farkettim ama yapacak tek şey sağlam bir ilaçlama yapmak oldu. Netten bir ilaç aldım K-Othrine diye bir ilaç 50 ml lik siz bunun tamamını 5 litre suya karıştırıp spreyli bir şişeye aktararak kullanabilirsiniz. Ama ölçerek ilacı su ile karıştırın tüm eve 5 litre çok gelir. 1-2 litre su için hazırlarsanız yetecektir. İlaçlamayı kendim yaptım ve şuan çok şükür böceklerden eser yok. Yaparken mutlaka evde çocuk evcil hayvan olmasın ve maske eldiven kullanın önlem olarak. Ayrıca kalorifer böceğinden nasıl kurtulabilirsiniz? Hemen yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. <strong><em>''Kalorifer böceği istilasına uğradım yardımm''</em></strong></p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kalorifer-bocegi-istilasina-ugradim-yardimmmm.391/#post-886[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1543, member: 1"] Merhabalar Sinek böcek her türlüsünden ben de nefret ederim. Kış vakti bu havada belki de ev sıcak olduğu için eve sığınmış olabilirler. Onları öldürmeden uzaklaşacakları bir yöntem diyorsunuz. O zaman sizin için bazı yöntemler var özellikle kokusundan uzaklaşacakları şeyler onların eve gelmemesini sağlayabilir. [B]Kara sinekler evden nasıl uzaklaştırılır[/B] hemen yöntemlerine göz atalım ne dersiniz? [HEADING=1]''Kara sineklerden kurtulmanın yolları''[/HEADING] [LIST] [*]En başta evinizde lavanta yetiştirmeye başlayabilirsiniz çünkü lavanta bitkisi kokusuna ne sivriler ne kara sinekler gelmeyecektir [*]Yine fesleğen yetiştirmek de aynı şekilde kara sinekleri uzaklaştırır [*]Sirke kokusu da sinekleri uzaklaştırabilir [*]Ayrıca uzman böcek ilaçlama şirketlerinden yardım alarak evinizi ilaçlatırsanız da sineklerden tamamen kurtulmuş olursunuz. [/LIST] Yakın zamanda benim de yeni taşındığım evde hem karıncalar hem de hamam böcekleri vardı maalesef. Ben de geldikten sonra farkettim ama yapacak tek şey sağlam bir ilaçlama yapmak oldu. Netten bir ilaç aldım K-Othrine diye bir ilaç 50 ml lik siz bunun tamamını 5 litre suya karıştırıp spreyli bir şişeye aktararak kullanabilirsiniz. Ama ölçerek ilacı su ile karıştırın tüm eve 5 litre çok gelir. 1-2 litre su için hazırlarsanız yetecektir. İlaçlamayı kendim yaptım ve şuan çok şükür böceklerden eser yok. Yaparken mutlaka evde çocuk evcil hayvan olmasın ve maske eldiven kullanın önlem olarak. Ayrıca kalorifer böceğinden nasıl kurtulabilirsiniz? Hemen yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. [B][I]''Kalorifer böceği istilasına uğradım yardımm''[/I][/B] [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kalorifer-bocegi-istilasina-ugradim-yardimmmm.391/#post-886[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kara sineklerden nefret ediyorum nasıl uzaklaştırabilirim evden?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…