Karacigerimde yağlanma varmış ne iyi gelir

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karaciğer yağlanmasına kesin çözüm kadınlar kulübü karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​

Uzun zamandır kilo alıyorum tahlil yaptırdım ve karaciğerimde yağlanma olduğunu kilo vermem gerektiğini söyledi doktor. Şimdi ben de doğal yöntemler denemek istiyorum. Karaciğer yaglanmasina ne iyi gelir söyler misiniz? Bir de en etkili yöntemi tarifi ile birlikte yazarsanız sevinirim. Karaciğer yağlanmasına bağlı şeker hastalığın da olabilir dedi ondan hemen kilo vermem gerekiyor hanımlar. Yapacağım karaciğer yağlanması diyeti yanında egzersiz de yapacağım her gün 1 saat yürüyüş yap dedi doktor. Yasaklar kalkar da rahat rahat yürürüz biz de.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kilo alımına bağlı olarak gelişebilen karaciğer yağlanması doğal ve bitkisel yollarla tedavisinin mümkün olduğu bir durumdur. Özellikle bu konuda Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu nun tariflerine güveniyorum. Karaciğer yağlanmasına iyi gelen karahindiba otunun çok faydalı olduğunu söylüyor kendisi. Karaciğer yağlanması sadece kilo değil maalesef günlük hayatımızı bile etkiliyor. Daha yorgun halsiz bitkin işimizi bile yapamayacak kadar kötü hissettiriyor kendimize. Karahindiba karaciğer yağlanmasına karşı baş düşman. Tarifi de bir bardak sıcak suyun içine ilave edeceğiniz bir tutam karahindibayi demleyerek günde bir kez kullanarak tüketebilirsiniz. Zamanla hem kilolariniz yok olacak karaciğer yağlanması azalacak ve dolayısıyla daha hareketli ve enerjik olacaksınız. Bir diğer doğal yöntem de maydonoz ve limon karışımı. 1 limon ve bir tutam maydanoz robottan geçirip her sabah bir bardak olacak şekilde tüketilmeli. Karaciğer yağlanması olmaması için çok yağlı yememek, alkol tüketmemek, sigara içmemelisiniz.

''Karaciğer yağlanması neden olur?''

Sigara kullanmak, alkol kullanmak, çok yağlı yemek, abur cubur çok tüketmek, çok kilolu olmak, kandaki yüksek kan şekeri seviyesi, kolestrol yüksekliği de karaciğer yağlanmasına neden olur.

Ödem konusu da en çok sorulan sorulardan. En çok kadınlarda oluşan ödem merak uyandırıyor ve çözümü çok sık sorulan bir konu. Peki ''kadınlarda ödem neden olur nasıl atılır?''

 
Üst