Kaşıntı için gebelikte avil iğne yaptıran var mı?

S

sorumvar

Member

Avil iğne yan etkileri kadınlar kulubü avil iğne ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar selamlar bir şey danışmak istiyorum bilgi almak istiyorum daha doğrusu. 10 haftalık hamileyim. Acayip bir kaşıntı başladı ve kurdeşen dedi doktor tahlillerden sonra. Avil iğne vurunmam gerekiyormuş sanırım kurdeşene iyi geliyormuş. Doktor bir şey olmaz dedi ama yinede korkuyorum. Herhangi bir problem yapar mı bebeğime. Kaşıntıya da dayanamıyorum. Krem verdi doktor ama dayanamıyorum geçmiyor. Avil iğne yan etkileri nelerdir yaptıran var mı aynı durum için?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Geçmiş olsun öncelikle ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini umarım. Kurdeşen hastalığı kaşıntı ile kendini gösterir. Krem de fayda etmediyse mutlaka yediklerine de dikkat etmelisin. Kurdeşen biraz da yediklerinle alakalı da artabilir. Eğer normalde de sizin kurdeseniniz varsa gebelikte daha fazla nüksetmis olur. Karbonatlı su da biraz kaşıntını rahatlatabilir. Özellikle parfüm direkt olarak cildine etki edebilecek sabun krem kozmetik ürünlerden sakınmalısın. Kuruyemiş ,hazır gıdalar gibi şeyler kurdeşeni tetikler tüketmemeye bakın. Avil iğne ne işe yarar aslında kurdeşen gibi kaşıntı deri döküntülü rahatsızlıkları iyileştirir. Ama haklı olarak gebe olduğunuz için aklınızda soru işaretleri olabilir. Bence siz krem kullanın denilenleri de yapmaya çalışın. Eğer çok mecbur kalırsanız yaptırırsınız. Ama tabi bu kafanıza göre değil doktorunuza danışmalısınız mutlaka.

Gebelikte hemoroid konusunu da mutlaka inceleyin derim. "Gebelikte hemoroid ve tedavisi" konusu da gebe kadınlar tarafından merak konusudur.

 
Üst