Keçi Sütü Sabunu Kullandım Kaşındırdı

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Keçi sütü sabunu kullananlar kadınlar kulübü keçi sütü sabunu hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar ben cildimdeki sivilceler için uzun süredir sabun arıyordum keçi sütü sabununu duydum. Sivilceleri geçirdiği yazıyordu. Çok faydası olduğu ve kullananların da memnun kaldığını okudum ama ben 4 gündür kullanıyorum aşırı kuruluk ve kaşınma başladı. Kaşıntı çok kötü hemen bıraktım sabunu. Cildimi çok aşırı kuruttu. Bunu kullanıp böyle bir durum yaşayanlar var mı. Acaba aldığım keçi sütü sandığım sabun sahte olabilir mi? Çünkü normal beyaz sabunla bile yıkasam böyle bir sonuç olmazdı.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Keçi sütünün faydaları konusunda çok yazı var. Kullanmadım ama faydasının olduğunu çok duyuyorum. Hem sivilce ve aknelere çözüm. Hem cildi derinlemesine temizliyor. Ciltteki ph dengesini korunmasına yardımcı olur. Yani hassas cilde sahip olanlar bile kullanabilir deniyor. Nereden aldınız sabunu eğer güvenilir bir yerden almadıysanız keçi sütünü size gerçek keçi sütü diye kakalamış olabilirler. Ürünleri alırken özellikle de sağlık ve kendiniz için kullanacağınız ürünlerin güvenilir sertifikalı ya da bildiğiniz yerden almanız önemli. Yine de dermatoloğa görünmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Cildiniz sandığınızdan da hassas olabilir. Bu tür şeyleri kullanmadan cildinizin hassasiyetini bilmiyorsanız mutlaka bilene danışmalısınız. Özellikle ucuz diye aldım diyorsanız zaten bir işkilllenmeniz gerekir bundan. Piyasayı araştırıp en kalitelisiniz güvenilir olanı almanızı tavsiye ederim.

Cildimize bakım yapmadan önce cildimizin tipini mutlaka bilmemiz gerekir. Sonrasında arındırıcı temizlik yapmadan da cildinize neler iyi gelir bunu öğrenmelisiniz. Cilt kirliliğine ne iyi gelir yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

 
Üst