Keratin düzleştirici nasıl yapılır bilgi verebilir misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Keratin düzleştirici kadınlar kulübü keratin düzleştirici fiyatları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar saçlarımla baş edemiyorum çok fazla kıvırcık hele ki banyodan çıktığım zaman aşırı havalanıyor sabahları kalktığımda işe giderken en çok vaktimi saçlarım alıyor bu yüzden biraz araştırdım keratin düzleştirici diye bir çözüm buldum ama ne kadar kimyasal kullanılıyor saçlarım yıpranır mı nasıl işlemlerden geçiyor bilgisi olan var mı keratin düzleştirici nasıl yapılır? Yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saçlar belki de kadınların en çok zamanını alan parçalarıdır. Saçlarınız konu ise size bu konuda bilgi vermek istiyorum. Keratin düzleştirici işlemi öncelikle keratin bakımından önce saçlar şampuanı 2 kere yıkanır bu yıkamadan sonra saçlar sıcak şekilde iyice kurutulur daha sonra profesyonel olarak tercih etmeniz gereken keratin yüklemesi işlemi yapılır keratin yükleme işlemi biraz uğraştırıcı bir işlem olabilir aslında saçlarımızı bile boyarken her türlü kimyasal girmiş oluyor saçlarımıza keratin bakımında yani keratin düzleştirici işleminden sonra 6 ay 7 ay kadar saçlarınızı düz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Evde kendiniz de yapabilirsiniz ama benim size tavsiyem uzman bir kişi o ne yaparsa daha iyi olur.

Saç konusu olunca biliyorum ki her konu ilginizi çekecektir. Şimdi sizler için farklı ilginizi çekebilecek bir konu linki bırakıyorum aşağıya. "Saçlarımı maden suyu ile yıkarsan saçlarım canlanır mı" aşağıdaki linkte bu konuyla ilgili ayrıntıları bulabilirsiniz.

 
Üst