Keten tohumu nasıl kullanabilirim tarif var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Keten tohumu faydaları ibrahim Saraçoğlu kadınlar kulübü keten tohumu nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​


Ben böyle bitkisel tedavilere ve doğal beslenmeye meraklı birisiyim. Araştırmalarımda da bu keten tohumu durmadan karşıma çıkıyor. Özellikle antioksidan özelliği dikkatimi çekti. Acaba aramızda keten tohumu hakkında araştırma yapan birileri var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Keten tohumu kullanırken nasıl kullanmalıyım? Nelere faydası olduğunu merak ediyorum? Keten tohumu faydaları ibrahim saraçoğlu tarifi varmış ama güvenemedim gerçekten kullanılan bir tarif var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Araştırma yaparken sürekli karşınıza keten tohumu çıkmış. Doğru bir bilgi. Çünkü bir çok rahatsızlığa faydası var. Dilerseniz keten tohumunun evveliyatına değinelim. Keten gerek Asya da, gerekse de mısırda tıp alanında kullanılan bir tarım ürünü. Hele hele şuan günümüzde bazı ülkelerde direkt olarak tıp tedavisinde kullanılıyor. Keten tohumu faydaları da say say bitmiyor. Ama belli başlı olanları sayacağım. Örneğin güçlü bir antioksidan. Yani vücudunuzdaki zararlı maddelerin atımında etken rol oynar. Bunun dışında zararlı maddeler vücuttan atıldığı için de kanser riskini de azaltmaktadır. Yapılan araştırmalar, kolestrol ve kalp damar sağlığını da iyi geldiğini belirtiyor. Eklem ağrılarını gidermede, kabızlığı önlemede de faydalı. Son olarak diyabet ve astımda da fayda sağladığını okumuştum. Pekala keten tohumunu nasıl tüketiriz sorusunu da cevaplayayım. Keten tohumunu; yoğurt ile karıştırarak, kahvaltılık gevreğe karıştırarak ve salatalara da karıştırarak tüketebilirsiniz. Pekala bunu tüketmek riskli mi? Keten tohumu tıp alanına girdiğinden bütün büyük kurumsal hastaneler hekiminize danışmanızda fayda olduğunu belirtiyor.

Damak yaralarından müzdarip olanlar için aşağıdaki yazımızı incelemenizi öneriyorum. ''Damağımdaki yara nasıl geçer doğal çözümleriniz var mı'' herkesin mutlaka en az bir kez yaşayabileceği bu durum ile ilgili çözüm önerileri linkte.

 
Üst