Kiraz sapı ile zayıflamaya karar verdim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kiraz sapı kürü ile zayiflama kadınlar kulübü kiraz sapı kürü nasıl hazırlanır hamilemiyim forum'da.​

Kirazı çok severim ama kirazın saplarını hep çöpe atarız meğerse ne kadar faydası varmış. Öğrendiğimden beri kirazın saplarını bir kavanozda biriktirmeye basladim. Lazım olur diyerekten. Ödem söktürücü olarak biliyorum ama kilo vermeye yardımcı olduğunu bilmiyordum acaba kiraz sapı ile zayıflayanlar varsa nasıl yaptınız anlatır mısınız?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Allah öyle nimetler yaratmış ki her birinde şifa yüklü. Bunlardan biri de kiraz sapı hem kendinde hem sapında şifa yükleyen Rabbime binlerce şükür. Kiraz sapı ödem söktürücü olarak harika bir meyve. Kiraz sapı ile yaptığınız çay hem ödem söktürücü hem dolayısı ile de kilo vermeye yardımcı olur. Kiraz saplarını kuruturken yalnız kavanoz içine direkt olarak koymayın küflenebilir. Önce bir peçete üzerinde kurutun. Sonra kavanozda saklayın. Bir tutam kiraz sapı ile hazırladığınız çay tadı da kötü değil rengi de çok hoş görmelisiniz. Belli bir yaştan sonra kadınlar hem ödem biriktiriyor hem kilo olarak çok ağırlaşıyor. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem mesane iltihabı hem ödem söktürücü daha ne olsun. İç dış yıkama yapıyor adeta. Bence deneyin ama yine mutlaka uzmana sorun kiraz sapı kullanacağım ama zararlı olur mu çünkü bilmediğiniz bir durum varsa kiraz sapı çayı kullandığınız zaman belki ters teper. Bu detoksu yaparken yedikleriniz de önemli. Sağlıklı beslenmeye ve zamanında beslenmeye dikkat edin.

''Maydanoz ile kilo vermek mümkün mü?'' yazımızdan nasıl maydanozla kilo verilir bunu inceleyebilirsiniz. Maydanoz ayrıca karaciğer yağlanmasına da çok iyi geldiğini söyleyebilirim ama limonla birlikte maydanoz.

 
Üst