Kirpiklerim Çok Dökülüyor Yeniden Çıkaracak Şeyler Var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Dökülen kirpiklerin çıkması için kadınlar kulübü dökülen kirpiklere ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar kirpiklerim çok dökülüyor. Rimelimi değişmiştim acaba o mu yaptı diyorum da iyi bir marka ama bayağı da dolgunlaştırıyor ama artık rimelden kaynaklandığını düşünmeye başladım. Ama dökülen kirpiklerim nasıl çıkacak. Bildiğiniz denediğiniz bir yöntem var mı dökülen canım kirpiklerimi geri getirecek bir şey. Dökülen kirpiklerin yeniden çıkması için maske ya da sürebileceğim krem var mıdır?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kullandığımız makyaj ürünleri maalesef ki güzel gösterdiği kadar bizim cildimizi bozuyor. Keşke onları kullanmadan doğal güzelliğimizle kalsak. Kirpiklerimizde bu konuda çok hassas. Özellikle siz tüm gün boyunca o boyalı kirpiklerle kalıyorsanız zaten dökülmesi çok doğal. Kirpiklere iyi gelen en iyi şeyin zeytinyağı olduğunun garantisini verebilirim. Ayrıca size bir tavsiye. Makyajınızı temizlerken kirpiklerinizi zeytinyağı ile temizleyebilirsiniz. Gece temiz kirpiklerinize ve diplerine de yine zeytinyağı sürebilirsiniz. Hakiki zeytinyağı kirpiklerinizi besler daha sağlıklı kirpikler çıkar. Hatta kaşlarınıza da zeytinyağı sürebilirsiniz. Kısa sürede canlanacağını farkedebilirsiniz. Zaytinyağı yanında badem yağı da sürebilirsiniz. Her gün yatmadan temiz kirpiklere badem yağını kulak çöpü yardımı ile sürün. Gelişmeleri bize de yazarsanız seviniriz.

Saç çıkaran yağlar konusuna da mutlaka bakmanızı istiyorum. Mutlaka faydalanacağınız bilgiler bulacaksınız hanımlar içinde.

 
Üst