Kirpiklerim uzamıyor yardım kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kirpik uzatma kadınlar kulubü kirpik uzatmak için evde yapılabilecekler hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa neden benim de böyle gür uzun uzun kirpiklerim yok. Kirpiklerim seyrek ve cılız hep de öyleydi. Bunları çoğaltmak ve gürleştirmek mümkün mü? Evde yapabileceğim formüller var mı önerebileceğiniz. Kızlar aranızda güzellik uzmanı arkadaş varsa lütfen söyleyebilir mi kirpikler nasıl uzar ve gürleşir? Kirpiklerime nasıl bakım yapabilirim hayalimde hep uzun kirpikler var? Kirpik uzatma için gerekli malzemeler nelerdir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kirpiklerim o kadar cılız ve seyrek ki rimel çektiğimde bile görünmüyor o kadar yani. Arkadaşım aslında 7 gün kullanımda kirpikleri daha da gürleşmesini sağlayan kürler var deniyor. Buradan tarifini de verebilirim ama bunlar bence aman aman bir sonuç göstermez. Ama her bünyede farklı seyredebilir bunları kullanmak. Bakın ben Şems Aslan'ın tariflerine güveniyorum dilersen onun tarifini vereyim dene hatta ben de deneyeceğim yaa ne olacak :) Hem gürleştirici sıklaştırıcı hem de renk verici bir kür vereceğim. Bu sunacağım tarif hem kaşlara hem kirpiklere uygulanabilen bir karışım olacaktır. Bu karışımı gece yapıp kirpiklerine sür ve yat. Hatta her gün uygula ki düzenli uyguladığında güzel bir sonuç elde edebilirsin.

''Kirpik uzatmak için karışım tarifi''​


  • 1 tatlı kaşığı türk kahvesi
  • 1 tatlı kaşığı siyah çay
  • Kulak çöpü
Bu malzemelerle harika bir karışım hazırlayacaksınız. Nasıl mı? İyi demlenmiş siyah çay ılık olacak. Yine türk kahvesi de ılık şekilde karıştırın ve kulak çöpü ile kirpiklerinize ve kaşlarınıza dokundurarak sürün. Akşamdan yapıp sabaha kalkıp yıkayabilirsiniz. Bunu 40 güne kadar etkisini görebileceğinizi söylüyor Şems Aslan. Hemen aşağıdan videonun kendisini izleyebilirsiniz. Kirpik uzatma için etkili olan karışım kaşlara da faydası olacak mutlaka dene. Hem doğal hem korkmadan uygulanabilecek bir karışım.


Kaş kirpik bakımı kadınların merak ettiği konulardan. Uzun gür kaş kirpikler hepimizin isteğidir eminim ki değil mi hanımlar? Hemen aşağıda sizler için sizleri ilgilendirecek bir yazı paylaşmak istiyorum. ''Kaş kirpik bakımı nasıl yapılmalı'' yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst