Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Kızlar Göğüs ucum yok denecek kadar az nasıl emzirmeliyim ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dertlianneadayi" data-source="post: 737"><p><h2><strong>Göğüs ucu olmayan anneler nasıl emzirir kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da</strong></h2><p></p><p>Genç kızlığımdan bu yana <em><strong>göğüs ucum içeride </strong></em>nerdeyse ucu hiç yok bile diyebilirim. Yakında bebeğim olacak belki hamilelik döneminde çıkar dedim ama nafile saçma bir meme ucuna sahibim. Ne yapacağım bebek olduğunda <em><strong>nasıl emzireceğim</strong></em> bunu büyük sıkıntı yapıyorum kendime. <em><strong>meme ucu olmayan anneler </strong></em>sizler ne yaptınız nasıl emzirdiniz. Bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum. Bu arada bana dua edin kızlar doğumuma bir hafta kaldı nasip ise normal doğum yapacağım bebeğimi. <strong><em>Bebeğimi nasıl emzirebilirim </em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dertlianneadayi, post: 737"] [HEADING=1][B]Göğüs ucu olmayan anneler nasıl emzirir kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da[/B][/HEADING] Genç kızlığımdan bu yana [I][B]göğüs ucum içeride [/B][/I]nerdeyse ucu hiç yok bile diyebilirim. Yakında bebeğim olacak belki hamilelik döneminde çıkar dedim ama nafile saçma bir meme ucuna sahibim. Ne yapacağım bebek olduğunda [I][B]nasıl emzireceğim[/B][/I] bunu büyük sıkıntı yapıyorum kendime. [I][B]meme ucu olmayan anneler [/B][/I]sizler ne yaptınız nasıl emzirdiniz. Bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum. Bu arada bana dua edin kızlar doğumuma bir hafta kaldı nasip ise normal doğum yapacağım bebeğimi. [B][I]Bebeğimi nasıl emzirebilirim [/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Kızlar Göğüs ucum yok denecek kadar az nasıl emzirmeliyim ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…