Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zelalciğ" data-source="post: 1002"><p><h3><strong>Kocayı kendine bağlamak için dua kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da Eşimi kendime bağlamak için dua sevgilimi kendime bağlamak için tesirli dua</strong></h3><p></p><p>Selam kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum. Benim bir sıkıntım var artık işim Allah'a kaldı diye düşünüyorum. Yerin göğün ve her ikisi arasındakilerin mutlak sahibi. Kıyamet gününün sahibi, bizleri yoktan var eden ve yok edecek olan tekrar diriltecek olan <strong><em>Allah'a </em></strong>güvenmeyecem de kime güveneceğim. benim 4 aylık bir evliliğim var ve eşimin kafası inanılmaz dolu bu aralar. Ne yaptığını bilmiyor. İşleri de bozulunca kendisini kaybetti diyebilirim. Sever ama doğu kökenli olduğu için söyleyemiyor da bu adam böyle değil di başka bir kadın mı var işleri kötü ondan mı böyle bilmiyorum. Ancak Rabbim'e sığınıyorum. Evine <strong><em>geç gelmeye başladı</em></strong> bu aralar bir türlü kafamı toparlayamıyorum diyor. Konuşuyorum sorun da yok diyor ama evden sanki uzaklaşıyor kızlar. </p><p></p><p><strong><em>Eşimi eve nasıl bağlarım ?</em></strong> Bunun için bildiğiniz bir dua bir ayet var mı ne olur gönlüme su serpin ve <strong><em>tesirli şifalı dualar </em></strong>için sizlerden yardım istiyorum bu yardımı benden esirgemeyin bekliyorum kızlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zelalciğ, post: 1002"] [HEADING=2][B]Kocayı kendine bağlamak için dua kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da Eşimi kendime bağlamak için dua sevgilimi kendime bağlamak için tesirli dua[/B][/HEADING] Selam kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum. Benim bir sıkıntım var artık işim Allah'a kaldı diye düşünüyorum. Yerin göğün ve her ikisi arasındakilerin mutlak sahibi. Kıyamet gününün sahibi, bizleri yoktan var eden ve yok edecek olan tekrar diriltecek olan [B][I]Allah'a [/I][/B]güvenmeyecem de kime güveneceğim. benim 4 aylık bir evliliğim var ve eşimin kafası inanılmaz dolu bu aralar. Ne yaptığını bilmiyor. İşleri de bozulunca kendisini kaybetti diyebilirim. Sever ama doğu kökenli olduğu için söyleyemiyor da bu adam böyle değil di başka bir kadın mı var işleri kötü ondan mı böyle bilmiyorum. Ancak Rabbim'e sığınıyorum. Evine [B][I]geç gelmeye başladı[/I][/B] bu aralar bir türlü kafamı toparlayamıyorum diyor. Konuşuyorum sorun da yok diyor ama evden sanki uzaklaşıyor kızlar. [B][I]Eşimi eve nasıl bağlarım ?[/I][/B] Bunun için bildiğiniz bir dua bir ayet var mı ne olur gönlüme su serpin ve [B][I]tesirli şifalı dualar [/I][/B]için sizlerden yardım istiyorum bu yardımı benden esirgemeyin bekliyorum kızlar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…