Kolajen kullanımı ne kadar sürede faydasını gösterir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kolajen kullananlar kadınlar kulübü kolajen faydaları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar Farmasi nin kolajenini aldım bir kutu bitti ama hiç faydası olmadı sanki yaa bana mı fayda etmiyor anlamadım. Bunun faydasını nasıl görebilirim kullanmaya devam etmeli miyim? Yoksa başka bir ürün mü alıp kullanmam gerekir. Farmasi kolajen kullananlar varmı cildinizde değişimler hissettiniz mi ne kadar sürede faydasını gördünüz kızlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Farmasi kolajen ben de kullanıyorum ama şu şekilde söylemem gerekirse kolajen mutlaka 3 ay gibi bir süre düzenli kullanmak gerekiyor etkisini görebilmek için. Vücut ancak kendini gösteriyor. Kolajeni daha 1 ay olmuş kullanalı mutlaka iki kutu daha kullanmak gerekiyor etkileri için. Cilt icin kullanacaksanız tıp 1-3 olanını tercih etmelisiniz. Umarım doğrusunu kullaniyorsunuzdur. Bir de kolajen takviyesi ne yaşla birlikte azalmaya başladığı için mutlaka 30 yaşından sonrası için başlamanız gerekiyor. Gerçekten faydasını görebilmek için düzenli her gün almanız gereken bir takviye kullandıkça ileride göreceksiniz ki iyi ki kullanmaya başlamışım diyeceksiniz cildinize çok iyi gelecek.

Kolajen hapı kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. "Kolajen hapı kullanmak cildimi dinç tutar mı" konumuzu hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Ayrıca eğer kolajen kullanmak istiyor iseniz aşağıdaki konu sizin için yararlı olabilir.
 
S

sorumvar

Member
Teşekkür ediyorum bakicam
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Bu konuyu da incelemeniz güzel olacaktır diye düşünüyorum.
 
Üst