Koltuk döşeme fiyatları nedir yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Koltuk döşeme maliyeti kadınlar kulübü koltuk döşeme fiyatları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar annem biraz yaşlı ve ara sıra gidip evini temizliyorum yardımcı oluyorum kendisine babam da aynı sekilde yardımcı olmak iyi geliyor bana. Koltukları biraz yıpranmış yıllardır kullandıkları koltuklar. İkili üçlü ve iki tekli koltukları var acaba koltuk döşeme maliyeti nedir? Yeni koltuk aldirmazlar şimdi ben de döşemeleri değiştirmeyi teklif ettim onlara.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Anneler babalar biraz bu konuda hassaslar. Belli bir yaşın üzerinde olan insanlar nedense yeni eşyalara karşı bir ön yargıları oluyor. Ama ne güzel hayırlı bir evlatsınız ki anne babanıza yardımda bulunuyorsunuz. Koltukların döşemesinin değişmesi koltukların ölçüsüne ve seçtiğiniz kumaşın özelliğine göre değişir. Aslında bir takım koltuk için ortalama 25-35 metreye kadar kumaş gitmektedir. Bu da ortalama yine 750,1000,1500 lira maliyete tekabul edebilir. Dediğim gibi burada seçilen kumaş da çok önemlidir bu fiyatı etkileyecektir ama yine de siz koltuk döşeme işi yapan firmalar da bir görüşün fiyat bilgisi ve kumaş türüne göre fiyat bilgisi almayı da ihmal etmeyin. Koltuk döşeme maliyeti hakkında detaylı bilgi görüştüğünüz firmadan alabilirsiniz.

Koltuk döşeme ile alakalı bir konu daha paylaşmak istiyorum sizinle konunun ilginizi çekeceğini düşünerek aşağıya linki hemen bırakıyorum. "Eskiyen koltuk döşemelerini nubuk kumaş ile değiştirsem" konusunu inceleyebilirsiniz nubuk kumaş hakkında bilginiz yoksa bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

 
Üst