Konyada lazerle ben aldırma fiyatları ve yer arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Lazerle ben aldırma fiyatları konya kadınlar kulubü lazerle ben aldırma fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Kızlar ben konyada yaşıyorum da uzun zamandır da yüzümde ve boynumda benlerim var çok değil ama rahatsız ediyor. Doktora da gittim iyi huylu olduğunu söyledi. Ama ameliyat hiç düşünmemiştim şimdiye kadar. Lazerle kolayca alınabildiğini duydum kolay mı oluyor acaba bilgi verebilir mi bilenler. Bir de konyada yaşadığım için konya içinde lazerle ben alan iyi yer arıyorum. Lazerle ben aldırma fiyatları konya için nasıl acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bazı benler özellikle yüzde çıkanlar bir süre sonra rahatsız görünüme sebep olabiliyorlar. Eğer öğrendiyseniz iyi huylu olduğunu bunların lazerle alınması daha kolay tabii. Yani insanlar arasında bir inanış var benlerin alınması kansere yol açar diye ama iş öyle değil. İyi huylu benler alınabilir bunun sakıncası yoktur. Tabii öncesinde muayene ve tetkikler yapılmalı. İyi huylu benlerin alınması için plastik cerrahiye başvurmanız gerekiyor. Belki yeniden inceleme yapılır sonrasında işlem konuşulur. Öncesinde bir randevu oluşturun. Konya için soruyorsunuz en iyi doktorlardan biri Uzm. Dr. Gülgün Zengin çıkmakta. Selçuklu Konya'da. Bu doktor kendi muayenehanesinde hizmet veren bir doktor. O yüzden sigorta karşılamayabilir bilginiz olsun. Numarası da 0850 333 03 88 numaradan ulaşıp bilgi ve randevu alabilirsiniz. Konya'da bir diğer doktor da oldukça yoğun ilgi ve güzel yorumlar bulunan Op. Dr. Mehmet Öztan. Yukarıda verdiğim numaradan bu doktora ait bilgi ve randevu alımında bulunabilirsiniz. Bir diğer lazerle ben aldırabileceğiniz plastik cerrahi doktoru Dr. Hakan Çepni hemen iletişim numarasını da veriyorum. 0332 350 5551 Meram Konya adresinde.

Merkeze doktoruna göre 300 liradan başlayan fiyatlarla lazerle ben alımı yapılmaktadır. 2 ve 5 seans arası değişmektedir. Lokal anestezi ile yapılmaktadır.

Yüzdeki benler iyi huylu mu kötü huylu mu? Peki yüzdeki benlerden nasıl kurtulabilirsiniz. ''Yüzdeki benler nasıl geçer yüzümdeki benlerden kurtulmanın yolları'' yazımız aşağıda linktedir.

 
Üst