Yüzdeki Benler Nasıl Geçer Yüzümdeki Benlerden Kurtulmanın Yolları

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüzdeki benler nasıl geçer kadınlar klubü yüzdeki benlerden kurtulmanın yolları kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​


Yüzümde beni rahatsız edecek şekilde benler var. Kurtulmanın yolları var mıdır merak ediyorum. Ama ameliyat gerekirse korkarım istemem. Doğal çözümler varsa tavsiyeşerinize açığım. Acaba bu benlerin içinde tümör tarzı şey olabilir mi çünkü benim benlerim biraz büyük yani leblebi kadar var birkaçı. Ve alındığında da kanser olma riski artıyormuş diyorlar. Bu ne kadar doğru nasıl kurtulabilirim bu benlerimden.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Benim size tavsiyem öncelikle doktora görünüp doktorunuzdan öneri almak olacaktır. Doğal yollardan önce bu şekilde muayene ile daha etkili ve doğru bir yönlendirme yapabiliriz. Benler eğer sizin sosyal hayatınızı da etkiliyorsa ve onları araştırmak amaçlı öncelikle bir cilt uzmanına muayene olabilirsiniz. Doktorunuz uygun gördüğü zaman zaten ameliyata alır. Ameliyattan korkmanızı gerektirecek bir durum da yok. Ben aldırma ameliyatları sadece lokal anestezi uygulanarak yani sadece benlerin olduğu bölgeye anestezi uygulayarak ameliyatı gerçekleştiriyorlar sonrasında ise gözetim altında tutmadan hemen günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Benler alındıktan sonra ise kanser oluşumuna neden olmazlar yani Allah korusun kanser oluşumu ben ameliyatı sonrasında oluşmaz varsa kanserli hücreler bu ameliyat öncesinde var olan bir şeydir zaten.

Hanımların çok merak ettiği bir konuyu da buradan paylaşalım istedim. Genital bölge estetiği nasıl yapılır hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst