Kova burcuyum 2021 yılında beni neler bekliyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Nuray sayarı kova burcu 2021 kadınlar kulubü kova burcu özellikleri hamilemiyim forum'da.​

Burcum kova 2020 yılı malum çok kötü geçti. 2021 kova burcu yorumunu merak ediyorum nuray sayarı ne dedi acaba ya da yorumu var mı neler söyledi merak ediyorum. 2021 yılında kova burcu olarak neler yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim. Yorum varsa alabilirim. 2021 ay ay kısaca da anlatır mısınız bana. Özellikle bekarım bir aşk görünüyor mu ya da evlilik merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kovaların 2020 de yorulduğu ve çok acılar çektiği söyleniyor. Nuray Sayarı'yı ben de yakından takip ediyorum. 2021 yılında bekarlara güzel haberler var diyor Nuray Sayarı. Bekar kovaları güzel aşklar bekliyor olabilir. Güzel uzun süreli aşklar sizi bekliyor olabilir bir bakarsınız birden karşınıza çıkmış. Nuray Sayarı 2021 kova burcunu ay ay da yorum yapmış siz kovalar için.
Ocak ayında anı yaşamaya özen gösterin diyor. Kalbi boş olanlar için 20 ocak ve sonrası çok değişik büyüleyici aşk görünüyor olabilir.
Şubat ayında hoş sürprizler sizi bekliyor olabilir. Evli kovalar için evlilikler için ya tamam ya devam diyebilirsiniz. Sorumluluk sahibi bir kovalar için daha iyi bir ay olacaktır.
Mart ayı için yatırım konusunda başarılar söz konusu. Yine sevmek sevilmek söz konusu. Yatak konuları ve mutluluk için canlılık var.
Nisan ayı için sevgi ve adalet sizin için ön planda olacak. Adalet düşünceleri olarak abartıda bulunabilirsiniz. Fazla abartı şekilde adil olmaya çalışmak karşınızdakini adaletsizlikle suçlamak ilişkinizi bitirmeye itebilir.
Mayıs ayı için aşk hayatında mutluluk sizi bekliyor. Fazla kıskanılan taraf olabilirsiniz.
Haziran için ise aşk hayatı cinsel yaşamınız ile güçlü bir kova burcu olacaksınız. Eskilerle yeni ilişkileri kıyaslamayın bu ilişkinin bitmesine yol açabilir.
Temmuz ayı için riskli yatırımlardan uzak durun. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda geliştirebilirsiniz.
Ağustos ayı için aşk hayatında ufak çatışmalar söz konusu. Evdeki huzursuzluklar maddi sebeplerden çıkabilir. Sağlık sorunları için şifalı aydasınız.
Eylül ayı için ise Mars'ın dikkat çekici olmanıza sebep olacak. Karşı cinse karşı dikkat çekici olacaksınız. Ayın ikinci yarısında mutluluk ve sürprizler sizi bulabilir. Düşünmeden konuşmamaya dikkat.
Ekim ayı duygusal durumları coşkuları yaşamak çok kolay olacak. Aşta, ilişkilerde yapıcı ve yardımcı olmalısınız ama kendinizden de fazla fedakarlık vermeyin. Bekar kovalar yeni birliktelikler yaşayabilir.
Kasım ayı aşk beklentilerini abartılı olabilir.
Aralık ayı için ise zihninizi kullanarak birlikte olduğunuz kişi ile ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Bu arada ay tutulması burçlara dünyamıza etkileri olmaktadır. ''elimi kaldıramıyorum ay tutulması etkisinden olabilir mi'' yazımızdan ay tutulmalarının etkileri nelerdir ne kadar sürer bununla ilgili konuyu inceleyebilirsiniz.

 
Üst