Kulunç ağrısına dayanamıyorum nasıl geçer bu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kulunç evde nasıl geçer kadınlar kulubü kulunç ağrısı neden olur hamilemiyim forum'da.​

İyi akşamlar şuan kulunç ağrısından uyuyamıyorum. Eşim masaj da yaptı ama başka ne yapabilirim bilemiyorum. Kulunç ağrısı sırtımdan boynuma koluma kadar vuruyor hareketlerimi kısıtlıyor meret. Şimdi sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Kulunç ağrıma ne iyi gelir çok zorlanıyorum allahtan yarın tatil de yatıp dinlenirim inşallah geçer hemen. Kulunç evde nasıl geçer önerilerinizi alabilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kulunç ağrısı çok kötüdür maalesef. Hareketleri işimizi kısıtlayan bir durum bu. Genellikle cereyanda kalmak, terlemek ve üşütmek, yanlış hareket sonucu kulunç ağrısı oluşabilir. Özellikle de sadece sırtınızda değil dediğiniz gibi kola boyuna da vurabilir ağrısı. Kulunç ağrısı nasıl geçer? Mutlaka bir kas gevşetici kremle masaj yaptırmak sonra da sıcak tutmayı ihmal etmemelisiniz. Özellikle bir havluya ütü yaptırıp sırtınıza serebilirsiniz. Masaj yaptıktan sonra bu işlemi yapın rahatlatır. Sonrasında egzersiz de yaparsanız tedaviyi desteklemiş olursunuz. Hareketsiz kalarak daha kötü olmayın. Mutlaka egzersiz yaparak hafifletebilirsiniz. Hareketsiz kalmak kulunç ağrısını daha kötü hale getirir.

Bel ağrısı da çok kötüdür Allah düşmanımın başına vermesin. ''Of yaa bel ağrısı çekenler ne iyi gelir bu ağrılara'' bel ağrısı çekenler varsa bu yazımızı inceleyebilirler. Ne iyi gelir bel ağrısına hemen linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst