Kuyruk yağlı saç kavurma tarifini bana verecek olan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kuyruk yağlı saç kavurma tarifi kadınlar kulübü kuyruk yağlı saç kavurma nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben yemek yapmayı öğreniyorum aslında aşçılık okumak istiyorum güzel güzel yemekler yapmaya başladım sırada kuyruk yağlı saç kavurma nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum sizler biliyorsanız tarifi ayrıntıları ile anlatır mısınız bana yemek yapmayı gerçekten çok seviyorum ve bayılıyorum. Şu an lise öğrencisiyim ama inşallah üniversitede bir aşçılık bölümünü kazanırım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Millet olarakseviyoruz eti be gerçekten etli yemekler ayrı bir güzel oluyor lezzet katıyor et yemeklerin içine. Saç kavurması da ayrı bir güzel her iki kuyruk yağlı olursa.Senin için en güzel püf noktaları ile bir tarif vermek istiyorum.sana tavsiyem saç kavurma için dana eti yerine kuzu eti tercih etmendir çünkü Kuzu eti daha yumuşak daha kolay pişecektir. Eğer kuzu eti sevmiyorum diyorsanız dananın antrikot kısmından bu yemeği deneyin.

"Kuyruk yağı saç kavurma tarifi"​

  • Bir avuç kuyruk yağını önce yüksek ateşte bir güzel mühürleyin yağını salınca istediğiniz kadar küçük küçük doğranmış eti saç tavasının içerisine atın.bir güzel suyunu salsın ve yine suyunu çekmesini sağlayın.
  • İçerisine 2-3 diş sarımsak ve bir kuru soğan küçük küçük doğrayın atın.
  • 2-3 sivri biber 1 kırmızı kapya biber küçük küçük doğrayın içerisine atın.
  • 2 orta boy domatesi küçük küçük doğrayın en son domatesi de etin içerisine atın ve baharatlarını ekleyin en son suyunu çektiğinde yemeğiniz hazırdır.
Hemen aşağıdaki tarife de göz atmanızı isterim. "Tas kebabı yanına yakışan çorba ne olabilir kızlar" aşağıdaki linkten konuya göz atabilirsiniz. Belki siz de bir fikir de bulunabilirsiniz.

 
Üst