Lansinoh sağma makinesi kullanışlı mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Lansinoh sağma makinesi kullanımı kadınlar kulubü lansinoh sağma makinası yorum hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben yeni doğum yaptım normal doğum olarak ama sütüm gelmiyor. Ben süt sağma makinesi alacağım ama lansinoh nasıl bir mağazada görmüştüm. Kullanımı rahat mı? Kullananlar varsa lansinoh sağma makinesi kullanımı nasıl oluyor. Zor değil dimi? Lansinoh sağma makinesi fiyatını da söylerseniz sevinirim. Süt varsa sağma makinesi süt gelmesini sağlayabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Sütünüz eğer daha doğumun ilk günlerindeyseniz gelmemesi normal ama sık sık bebeğinizi emzirmelisiniz ki sütünüz gelsin. Bebeğin sizi emmesi göğsü uyarır ve süt salınımını sağlar. Doğumdan hemen sonra anne sütünden önce gelen kolostrum mutlaka bebeğe verilmeli. Sütten daha koyu sarı renginde olan kolostrum bebek için bulunmaz nimet desem abartmış olmam sanırım. Süt sağma makinesi alıp sağabilirsiniz. İleride de çok işinize yarayacaktır süt sağma makinesi özellikle de çalışan anneyseniz. Lansinoh süt sağma makinesi de kullanımı kolay ürünlerden biri. Göğsünüzden hiç ya da çok az süt geliyorsa bebekte emecek güçte değilse mutlaka süt sağma makinesi yardımcınız olacaktır. Bence süt sağma makinesi edinmeniz yararınıza olacaktır. Lansinoh markasının hem manuel olanı hem elektrikli olanı var. Ama ben size el pompası ile yorulmak yerine elektrikli olanı alıp uzun süre kullanacaksınız zaten en iyisi elektrikli alıp kullanın sütünüzü mutlaka 2 saatte bir sağın ki göğsünüzün kanalları açılsın süt gelişi artsın.

İleride bir de bakacaksın ki sütün göğsünden akıyor. Emin ol saklamak için yer arayacaksın:) Mutlaka aşağıda linkini vereceğim yazıyı inceleyin derim. ''Sütüm çok fazla dolapta saklasam besin değeri kaybolur mu'' hemen yazımızı tıklayabilirsiniz.

 
Üst