Lyrica 75 mg kullanıyorum ağrılarım geçmiyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Lyrica 75 mg kullananlar kadınlar kulübü lyrica 75 mg kullanımı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar 45 yaşındayım ve sebepsiz ağrılarım vardı doktorlar bir şey bulamadı ben romatizmadan şüpheleniyordum ama değilmiş. Fibromiyalji olduğu ortaya çıktı. Doktor bana lyrica 75 mg verdi. Daha önce çok kas gevşetici kullandım ama maalesef ağrılarım gecmeyince doktorum bu ilacı verdi acaba ağrılarım psikolojik mi nedir bilemedim yaaa. Lyrica 75 mg kullananlar varsa agrilarinizi geçirdi mi onu soracaktım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Lyrica 75 mg ilacı evet doğru sebebsiz ağrıların adı olan fibromiyalji durumlarında bir diğer taraftan diyabetik duruma bağlı ağrıları rahatlatmak için ya da psikolojik durumlar olan anksiyete bozukluğu gibi durumlarda verilir. Ağır bir ilaçtır biraz ilk kez kullanacaksanız yan etkilerinden fazla etkilenebilirsiniz. Doktorunuzun dediği şekilde kullanmanız gereken bir ilaçtır bunun dışına çıkmayın lütfen. Yeşil reçeteli bir ilaçtır o yüzden doktorunuza uyunuz. Aldığınızda ağrılarınızı aniden kesebilir bir ilaçtır. Belki de ağrılarınız psikolojik doktorunuz bir şey demiş olmalı mutlaka. Ama zaten fibromiyalji denilen şey tedavi edilebilen bir durumdur ama ağrılar bir duruma bağlı değildir bazen sebepsiz yere de olabilir. Hayat kalitenizi artırmak için de ilacınızı kullanıp ekstra fizik tedavi ile ağrılarınızı biraz olsun hafifletebilirsiniz.

Depresyon ve bazı psikolojik sorunlarda verilen cipram konusunu incelemek için aşağıdaki linki tıklayınız. "Cipram kullananlar yan etkilerini gördünüz mü" konu ile alakalı linki inceleyebilirsiniz. Cipram kullananlar varsa konu altindan yorumda bulunabilirsiniz.

 
Üst