Mantı yanında ne yapabilirim yakışan ye

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mantı yanında ne yenir kadınlar kulübü mantı yanında ne yenilir hamilemiyim forum'da.​

Kızlar hafta sonu şehir dışından babamlar gelecek ben de mantı sevdikleri için mantı açmayı düşünüyorum. Mantı yanında ne yapabilirim acaba? Mantı yanında ne yenir? Sofram renkli görünsün de istiyorum sadece mantı ile olmasın diyorum biraz hamur işi olduğu için rahatsız da olmasınlar tadımlık olsun mantimiz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Mantı tam misafirlik yemek gerçekten arkadaşım seçim çok iyi. Eğer kendi başınıza yapabiliyorsanız çok iyi valla. O saatlerce ugrastirip 5 dk da yenen bir yemek. Mantı yanında ne yenir? Sorunuz üzerine size yardımcı olalım. Mantı yanında öncesinde daha doğrusu bir hafif çorba verebilirsiniz. Yanında içecek olarak kola diyeceğim ama aileniz zararlı bulup içemeyebilirler. Onun yerine sade maden suyu verebilirsiniz. Yine mezeleri deneyebilirsiniz. Ayrıca ortaya bir zeytinyağlı yapabilirsiniz. Bu aralar taze bakla çıkmış yapabilirsiniz. Sonda tatlı ile de kapanışı yapabilirsiniz. Mantı hamur işi olduğu için hamur olan bir tatlı tercih etmeyin. Sütlü tatlılardan tercih edebilirsiniz.

Tas kebabı ne güzel yemektir bayılırım. Gece gece acıktım mı nedir:) "tas kebabı yanına yakışan çorba ne olabilir kızlar" hemen linke tıklayarak farklı seçenekler bulabilirsiniz.

 
Üst