Mastit Süt Birikmesi Nasıl Geçer?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mastit kadınlar klubü mastit nasıl geçer kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

6 aydır bu mastit sıkıntısı ile yaşıyorum çocuğum 1 yaşında ne kadar antibiyotik kullandıysam geçmedi bu göğsümdeki iltihap. Antibiyotikler kullandım iğneler oldum ama hala enfeksiyon geçmedi ve halsizlik hat safhada. Acaba ameliyat mı olsam yoksa geçmiyor bu sıkıntım. Çok kötü hissediyorum kendimi ne yapsam bilmiyorum. Çocuklarım var ilgilenemiyorum yeniden canlanmak ve bu halsizlikten kurtulamak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaşadığınız sorunu çok iyi biliyor ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü birebir aynısını yaşadım. İkizlerim vardı ve hiç ilgilenemiyordum bile. Ateşlenmem halsizlik de cabası. Neler yaptıysak iyi olmadım tam 9 ay çektim. Ama size tavsiyem çocuğunu emzirebiliyorsan devam et emzirmeye. Ayrıca bu el pompalarını kullanmayın onlarda sıkıntı. Alabiliyorsan elektrikli pompa al bebeğin ememediğini sağ göğsünü biraz olsun rahatlatacaktır. Çok geçmiş olsun. Emzirme döneminde olanların sütünü artıran bir yöntem hurma tüketimi ile ilgili yazımızı inceleyebilirsiniz.


Doğum sonrası yaşanan sorunlara ilişkin yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz. Yeni anne olmuş kadınlar bazı sorunlar yaşayabiliyorlar.

 
Üst