Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Memede Ağrı Neden Olur Nasıl Geçer Kafamda Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 252" data-attributes="member: 1"><p>Merhaba</p><p></p><p>Regl döneminde bu tür şikayetler olması oldukça doğaldır ki sen henüz 17 yaşındasın hormonlarında da düzensizlik olabilir bu yaşlarda. Ayrıca kötü düşünme kesinlikle kötü bir şey olsa adet bitiminde de devam eder bu ağrılar. Düzene girecek bu durumlar dilersen kadın doğuma giderek hormon tahlili yaptırabilirsin kendine. Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca çok düşünüp stres yapma kendine daha yaşın küçük bunu unutma. İlerleyen yaşlarında düzene gireceğini unutma. Ayrıca göğüs hassasiyeti ve ağrısı regl dönemi öncesinde olabiliyor her yaşta. Memede apse olması neyin göstergesi bununla ilgili aşağıdaki linke girebilirsiniz.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/memede-apse-neyin-belirtisi-boyle-bir-durumda-ne-yapmaliyim.96/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 252, member: 1"] Merhaba Regl döneminde bu tür şikayetler olması oldukça doğaldır ki sen henüz 17 yaşındasın hormonlarında da düzensizlik olabilir bu yaşlarda. Ayrıca kötü düşünme kesinlikle kötü bir şey olsa adet bitiminde de devam eder bu ağrılar. Düzene girecek bu durumlar dilersen kadın doğuma giderek hormon tahlili yaptırabilirsin kendine. Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca çok düşünüp stres yapma kendine daha yaşın küçük bunu unutma. İlerleyen yaşlarında düzene gireceğini unutma. Ayrıca göğüs hassasiyeti ve ağrısı regl dönemi öncesinde olabiliyor her yaşta. Memede apse olması neyin göstergesi bununla ilgili aşağıdaki linke girebilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/memede-apse-neyin-belirtisi-boyle-bir-durumda-ne-yapmaliyim.96/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Memede Ağrı Neden Olur Nasıl Geçer Kafamda Sorular
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…