Menopoza girenler tekrar adet oldunuz mu nasıl bir süreç?

S

sorumvar

Member

Menopoza giren kadın tekrar adet olur mu kadınlar kulubü menopoza giren kadın adet olur mu hamilemiyim forum'da.​

Kızlar henüz 45 yaşındayım ama sanırım menopoza giriyorum tüm belirtiler doğruluyor bunu. Kanamalarım düzensizleşti sıcak basmaları sık sık olmaya başladı hele ki şu soğuk günlerde. Stres bunalım gibi geliyor evde kalmak dışarı çıkmak açık havaya çıkmak istiyorum sürekli. Kadın doğum doktoruna görüneceğim ama size de sormak istedim. Menopoza giren kadın tekrar adet olur mu? Yani ne kadar daha adet görürüm?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Menopoz artık maalesef ki çok aşağı yaşlara kadar düşmüş. Menopoz belirtileri olan kadınlarda artık normal her ay oluşan düzenli adet döngüleri oluşmaz. Ara ara düzensiz kanamalar oluşabilir. Ama maalesef artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Dediğiniz belirtiler menopoz belirtileri olabilir hatta kanamalarınız da düzensizleşmiş bu da menopozun en belirgin belirtileridir. Ama mutlaka kadın doğum doktoruna görünmeyi de ihmal etmeyin. Hatta yaşınız o kadar genç ki doktorunuz hormon takviyeleri yaparak menopozu uzatabilir. Böylece yumuşak bir geçiş yapmış olursunuz. Menopozun keskin belirtilerini de çok fazla yaşamamış olursunuz. Yani şunu anlamalısınız ki menopoza giren kadınlar artık düzenli adet görmezler.

Şimdi sizin ilginizi çekecek bir konu paylaşmak istiyorum size. ''Menopoz nasıl geciktirilir menopoz geri çevirme hakkında bilgiler'' konulu yazımızı mutlaka bir inceleyin derim.

 
Üst